Pregled svih obavijesti

Otvoreni natječaji na Zavodu za komunikacije

11.09.2020. | Centar za razvoj karijera FERITPromovirajIspis

Više informacija na: https://stup.ferit.hr/2020/09/11/otvoreni-natjecaji-na-zavodu-za-komunikacije/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=otvoreni-natjecaji-na-zavodu-za-komunikacije

Natječaj pod rednim brojem 1 - radno mjesto asistenta na Zavodu za komunikacije, te natječaj pod rednim brojem 3 - dva radna mjesta asistenta - istraživača na projektu "IoT-polje: Ekosustav umreženih uređaja i usluga za Internet stvari s primjenom u poljoprivredi.

https://www.ferit.unios.hr/fakultet/novosti-i-dogadanja/8683#8683

 

Nekoliko riječi o projektu:

 

Projekt "IoT-polje: Ekosustav umreženih uređaja i usluga za Internet stvari s primjenom u poljoprivredi" provodi se u suradnji tri partnera: FER Zagreb, FERIT Osijek i Poljoprivredni institut Osijek. U okviru projekta će se korištenjem suvremene računalne i mikroračunalne opreme dizajnirati, razvijati i postaviti u realno okruženje (na tri lokacije) bežična senzorska mreža za prikupljanje stvarnovremenskih podataka i praćenje stanja usjeva. Suvremena softverska rješenja koristit će se za obradu prikupljenih podataka i njihovu integraciju s ostalim dostupnim agrometeorološkim podacima, s ciljem optimalnog planiranja prinosa i potrebnih agrotehničkih mjera.

 

 

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti
Učitaj prijašnjih 100 objava