Studentski zbor

 

 

Facebook stranica: https://www.facebook.com/studentski.zbor.etfos/

Studentski zbor je zakonom određeno studentsko izborno predstavničko tijelo koje štiti interese studenta, sudjeluje u odlučivanju u Senatu i stručnom vijeću znanstveno-nastavnih i umjetničko-nastavnih sastavnica Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku te predstavlja studente u sustavu visokog obrazovanja. Postoji zbog studenata, kako bi im pomogao pri  studiranju, u omogućavanju ostvarivanja njihovih prava. Glavni cilj Studentskog zbora je briga o kvaliteti života studenata, a posebice o kvaliteti studijskog procesa te da svaki student bude zadovoljan svojim studiranjem jer ipak, Studentski zbor je predstavničko tijelo studenata i odgovoran je studentima koji su ga izabrali.

Članove Studentskog zbora biraju studenti Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek na Studentskim izborima koji se održavaju svake dvije godine. Studentski zbor u trenutnom sastavu izabran je na Studentskim izborima 2017, a započeo je s radom konstituiranjem Zbora od strane dekana Fakulteta, prof. dr. sc. Drage Žagara, 26. lipnja 2017. godine.

Studentski zbor Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek ima 11 članova i naša prvobitna uloga je poboljšanje i održavanje kvalitete studiranja. Uz ulogu poboljšanja kvalitete studiranja, naša zadaća je omogućavanje sudjelovanja naših studenata i u nekim aktivnostima izvan Fakulteta, od kojih bismo izdvojili suradnju s radio FERIT-om, odlazak na Elektrijadu i Interliber, organizaciju tematskih i stručnih tribina, organizaciju studentskih zabava te sportskih turnira u suradnji sa sportskim klubom FERIT, provođenje humanitarnih aktivnosti te suorganizacija studentske roštiljade.

O svim detaljima vezanim za aktivnosti Studentskog zbora pravovremeno ćete biti obavještavani na web stranicama Fakulteta, društvenim mrežama te na oglasnoj ploči ispred ureda Studentskog zbora.

Pozivamo vas da ukoliko imate bilo kakav prijedlog, zamolbu, pitanje, primjedbu ili bilo što vezano uz Fakultet bez ustručavanja nam se obratite. A obratiti nam se možete putem službenih mailova, društvenih mreža (FB profil Studentskog zbora) te osobno u uredu Studentskog zbora u prizemlju preko puta porte. (Trpimirova).

Svakako želimo i posebno istaknuti odličnu suradnju s našim cijenjenim dekanom, prof.dr.sc. Dragom Žagarom, koji nam je zaista velika podrška u svim našim projektima, kao i cijela uprava Fakulteta te im se ovim putem, još jednom srdačno zahvaljujemo!

 

Članovi Studentskog zbora FERIT: 

 1. Luka Kruljac, predsjednik Studentskog zbora 
  • član Fakultetskog vijeća
 2. Ines Džebić, zamjenica predsjednika Studentskog zbora
  • član Fakultetskog vijeća
 3. Ivica Džambo
  • član Fakultetskog vijeća
  • studentski pravobranitelj
 4. Enio Biondić
  • član Fakultetskog vijeća
 5. Ena Ević
  • član Fakultetskog vijeća
 6. Monika Maligec
  • član Fakultetskog vijeća
 7. Petar Mihaljević
  • član Fakultetskog vijeća
 8. Karlo Šekerija
  • član Fakultetskog vijeća
 9. Luka Žagar
  • član Fakultetskog vijeća
 10. Luka Patrun
 11. Jakov Sudar

 

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili trebate nekakve informacije, slobodno nas kontaktirajte na naš službeni e-mail: szbor@ferit.hr

 
Lokacija ureda: Trpimirova prizemlje, preko puta porte.