Znanstveno-stručna predavanja

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek organizira znanstveno-stručna predavanja iz područja elektrotehnike, računarstva, te ostalih interdisciplinarnih područja. Uobičajeno vrijeme održavanja predavanja je utorak u 13:00 sati, ali se prema mogućnostima predavača predavanja mogu održavati i u drugim terminima. Predavači su znanstvenici i stručnjaci iz akademske zajednice, gospodarstsva i državnih institucija iz zemlje i inozemstva.

Osnovna namjena predavanja je:
- približavanje znanosti i struke gospodarstvu i ostalim institucijama
- približavanje novih tehnologija i zahtjeva iz gospodarstva i ostalih institucija akademskoj zajednici
- intenziviranje suradnje i istraživanja Elektrotehničkog fakulteta s drugim fakultetima i tvrtkama

Predavanja se održavaju u sklopu aktivnosti:
IEEE Odjela za sustave, čovjeka i kibernetiku

- IEEE Odjela za pouzdanost
Hrvatske sekcije IEEE

Više o IEEE možete pogledati na www.ieee.org, dok o IEEE Systems, Man and Cybernetics Society možete pogledati na www.ieeesmc.org.

 

Kontakt:
prof.dr.sc.Goran Martinović, Predsjednik Odjela za sustav, čovjeka i kibernetiku Hrvatske sekcije IEEE
Prof.dr.sc. Željko Hocenski, predsjednik Odjela za pouzdanost Hrvatske sekcije IEEE

 

OBAVIJESTI

 

HAZU-ICT - 27.02.14., ETFOS - 0-20 - 14-16h

25.02.2014. | Željko Hocenski PromovirajIspis

U četvrtak 27. veljače 2014. od 14 do 16 sati u velikoj sjedničkoj dvorani palače HAZU (Zrinski trg 11, Zagreb), u organizaciji Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Znanstvenog vijeca za tehnoloski razvoj, odrzat ce se okrugli stol INFORMACIJSKA I KOMUNIKACIJSKA TEHNOLOGIJA U INDUSTRIJSKOM RAZVOJU. Pozivamo Vas da budete nazočni okruglom stolu u obliku interaktivne telekonferencije (Carnet) u dvorani Prostorija 0 - 20 Elektrotehničkog fakulteta (Kneza Trpimira 2b, Osijek). Okrugli stol mogao bi imati utjecaja na oblikovanje Industrijske strategije Republike Hrvatske čiji je nacrt objavilo Minstarstvo gospodarstva, te raspisalo prikupljanje mišljenja do 7. ožujka 2014. (http://www.mingo.hr/default.aspx?id=4980).
⇦ Nazad na pregled obavijesti