Znanstveno-stručna predavanja

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek organizira znanstveno-stručna predavanja iz područja elektrotehnike, računarstva, te ostalih interdisciplinarnih područja. Uobičajeno vrijeme održavanja predavanja je utorak u 13:00 sati, ali se prema mogućnostima predavača predavanja mogu održavati i u drugim terminima. Predavači su znanstvenici i stručnjaci iz akademske zajednice, gospodarstsva i državnih institucija iz zemlje i inozemstva.

Osnovna namjena predavanja je:
- približavanje znanosti i struke gospodarstvu i ostalim institucijama
- približavanje novih tehnologija i zahtjeva iz gospodarstva i ostalih institucija akademskoj zajednici
- intenziviranje suradnje i istraživanja Elektrotehničkog fakulteta s drugim fakultetima i tvrtkama

Predavanja se održavaju u sklopu aktivnosti:
IEEE Odjela za sustave, čovjeka i kibernetiku

- IEEE Odjela za pouzdanost
Hrvatske sekcije IEEE

Više o IEEE možete pogledati na www.ieee.org, dok o IEEE Systems, Man and Cybernetics Society možete pogledati na www.ieeesmc.org.

 

Kontakt:
prof.dr.sc.Goran Martinović, Predsjednik Odjela za sustav, čovjeka i kibernetiku Hrvatske sekcije IEEE
Prof.dr.sc. Željko Hocenski, predsjednik Odjela za pouzdanost Hrvatske sekcije IEEE

 

OBAVIJESTI

 

Festival znanosti, Osijek - video reportaža

11.04.2014. | PromovirajIspis

U razdoblju od 7. do 12. travnja 2014. godine u Republici Hrvatskoj održava se XII Festival znanosti, manifestacija u koju je uključeno i Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku sa svojim sastavnicama. Tema ovogodišnjeg Festivala su Valovi. Na ovogodišnjem Festivalu znanosti na Sveučilištu u Osijeku će biti održano 110 aktivnosti u sklopu kojih će znanstvenici i studenti Sveučilišta u Osijeku dati svoj doprinos približavanju znanosti javnosti i motiviranju mladih ljudi na istraživanje i stjecanje novih znanja.
Prvi dan:Drugi dan:Treći dan:


U cilju promocije aktivnosti Festivala znanosti, suradnici TELEVIZIJE RADIO UNIOS ETFOS (TRUE) medijski će pratiti zbivanja na sastavnicama Sveučilišta u Osijeku tijekom festivalskog tjedna.
Na poveznici http://www.unios.hr/festival/ nalaze se informacije o svim događanjima te se pozivaju studenti da se uključe u zanimljive radionice i predavanja.
⇦ Nazad na pregled obavijesti