Kvalifikacijski doktorski ispiti

Tri kvalifikacijska doktorska ispita

16.02.2012. | Darko Mihić PromovirajIspis

U utorak, 28. veljače 2012. godine u 12 sati, u zgradi Elektrotehničkog fakulteta Osijek, u Kampusu, održat će se kvalifikacijski doktorski ispit pristupnika Ivice Lukića, dipl.ing. elektrotehnike. U ponedjeljak, 05. ožujka 2012. godine u 10 sati, u Vijećnici Fakulteta, održat će se kvalifikacijski doktorski ispit pristupnika Gorana Kneževića, dipl.ing. elektrotehnike. U ponedjeljak, 05. ožujka 2012. godine u 11 sati, u Vijećnici Fakulteta, održat će se kvalifikacijski doktorski ispit pristupnika Zorislava Krausa dipl.ing. elektrotehnike.
U utorak, 28. veljače 2012. godine u 11 sati, u zgradi Elektrotehničkog fakulteta Osijek, u Kampusu, održat će se kvalifikacijski doktorski ispit pristupnika Ivice Lukića, dipl.ing. elektrotehnike, pred Povjerenstvom u sastavu:
Prof.dr.sc. Goran Martinović predsjednik
Doc.dr.sc. Ninoslav Slavek, predloženi mentor
Doc.dr.sc. Krešimir Nenadić, član
Zamjena člana: doc.dr.sc. Alfonzo Baumgartner

U ponedjeljak, 05. ožujka 2012. godine u 10 sati, u Vijećnici Fakulteta, održat će se kvalifikacijski doktorski ispit pristupnika Gorana Kneževića, dipl.ing. elektrotehnike, pred Povjerenstvom u sastavu:
Prof.dr.sc. Damir Šljivac, predsjednik
Prof.dr.sc. Srete Nikolovski, predloženi mentor
Prof.dr.sc. Marinko Stojkov, član, Striojarski fakultet Slavonski Brod
Zamjena člana: doc.dr.sc. Predrag Marić

U ponedjeljak, 05. ožujka 2012. godine u 11 sati, u Vijećnici Fakulteta, održat će se kvalifikacijski doktorski ispit pristupnika Zorislava Krausa dipl.ing. elektrotehnike, pred Povjerenstvom u sastavu:
Prof.dr.sc. Lajos Jozsa, predsjednik
Prof.dr.sc. Damir Šljivac, predloženi mentor
Prof.dr.sc. Marinko Stojkov, član, Striojarski fakultet Slavonski Brod
Zamjena člana: prof.dr.sc. Srete Nikolovski
⇦ Nazad na pregled obavijesti