Obavijesti

Odgađa se javna obrana doktorske disertacije Joispa Pavleke, diplomiranog inženjera elektrotehnike

17.03.2020. | Miriam Arambašić PromovirajIspis

Donesena je odluka da se obrana doktorske disertacije Josipa Pavleke, dipl. ing. el. odgodi s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i obustavu nastave na visokim učilištima u skladu s preporukom Ministarstva znanosti i obrazovanja (https://vlada.gov.hr/sjednice/212-telefonska-sjednica-vlade-republike-hrvatske/28985) i odlukom Vlade Republike Hrvatske te Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske (https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/priopcenje-za-medije-stozera-civilne-zastite-republike-hrvatske-od-13-ozujka-2020-2255/2255).

Provedba ove Odluke započinje u ponedjeljak, 16. ožujka 2020. godine te traje do opoziva. 

 

I.

Javna obrana doktorske disertacije pristupnika Josipa Pavleke, diplomiranog inženjera elektrotehnika, pod naslovom „Optimiranje smještaja uređaja dinamičke kompenzacije na postrojenjima električne vuče“, izrađena pod mentorstvom prof. dr. sc. Srete Nikolovskog, redovitog profesora u trajnom zvanju, održati će se u četvrtak, 19. ožujka 2020. godine s početkom u 12:00 sati, u vijećnici Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek (1- 33).

 

II.

Obrana će se održati pred Povjerenstvom za obranu doktorske disertacije u sastavu:

  1. Prof. dr. sc. Željko Hederić, predsjednik
  2. Prof. dr. sc. Srete Nikolovski, mentor
  3. Izv. prof. dr. sc. Predrag Marić, član
  4. Prof. dr. sc. Marinko Stojkov, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu, Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, član
  5. Prof. dr. sc. Ante Marušić, Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva, član
  6. Izv. prof. dr. sc. Marinko Barukčić, zamjenik člana
  7. Doc. dr. sc. Krešimir Fekete, zamjenik člana
⇦ Nazad na pregled obavijesti