Obavijesti

Rezultati natječajnog postupka za upis na Poslijediplomski sveučilišni studij elektrotehnika i računarstvo

19.12.2019. | Miriam Arambašić PromovirajIspis

FAKULTET ELEKTROTEHNIKE, RAČUNARSTVA I INFORMACIJSKIH TEHNOLOGIJA

SVEUČILIŠTE J.J. STROSSMAYERA U OSIJEKU

 

Povjerenstvo za stjecanje doktorata znanosti nakon razmatranja pristiglih prijava za upis na poslijediplomski doktorski studij u akademskoj 2019./2020. godini utvrdilo je sljedeću rang listu primljenih kandidata:

Modul elektroenergetika

  1. 1514
  2. 4323

Modul komunikacije i informatika

  1. 7390
  2. 5359

Modul računarstvo

  1. 9302
  2. 7871
  3. 0456
  4. 6902

Rang lista pristupnika određena je na temelju uvjeta objavljenih u Natječaju za upis na Poslijediplomski sveučilišni studij elektrotehnike i računarstva u akademskoj 2019./2020. godini, Studijskom programu Poslijediplomskog sveučilišnog studija elektrotehnika i računarstvo i Pravilniku o poslijediplomskim studijima na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Rezultati natječajnog postupka objavljuju se na mrežnoj stranici Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek prema identifikacijskim oznakama koje su dodijeljene pristupnicima.

Ukoliko prestupnik ne zna svoju identifikacijsku oznaku treba se javiti službeniku za poslijediplomski sveučilišni studij na telefon 031/224-625.

Objavljeni rezultati bit će uklonjeni s mrežnih stranica Fakulteta danom okončanja postupka upisa po predmetnom natječaju.

U roku 15 dana od objavljivanja rang liste na mrežnoj stranici Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek pristupnici koji nisu zadovoljni rezultatima natječajnog postupka trebaju predati u Studentsku službu pisanu žalbu s obrazloženjem. Žalbu razmatra Povjerenstvo za stjecanje doktorata znanosti te se očitovanje Povjerenstva o žalbi dostavlja pristupniku.

 

 

Izv. prof. dr. sc. Irena Galić

Prodekanica za znanost i poslijediplomske studije

⇦ Nazad na pregled obavijesti