Obavijesti

Reakreditacija poslijediplomskog sveučilišnog (doktorskog) studija Elektrotehnika

13.09.2016. | Snježana Rimac-Drlje PromovirajIspis

Poštovani doktorandi,

Visoko učilište trenutno prolazi postupak reakreditacije Poslijediplomskog sveučilišnog  studija (doktorskog studija) Elektrotehnika koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu naše visoko učilište posjetit će stručno povjerenstvo. Obvezan su dio protokola posjeta odvojeni sastanci s upravom visokog učilišta, predstavnicima nastavnog i nenastavnog osoblja i doktorandima.

Ljubazno Vas molimo da se datuma 21. rujna s početkom u 10 sati u Vijećnici fakulteta (Kneza Trpimira 2b, I kat) u što većem broju odazovete na sastanak sa stručnim povjerenstvom koje bi željelo čuti i vaš glas. Povjerenstvo će održavati grupni kao i individualni intervju s doktorandima koji možete dogovoriti s koordinatorom Agencije na e-mail: josip.hrgovic@azvo.hr.

Više o samom postupku reakreditacije možete naći na internetskoj stranici Agencije za znanost i visoko obrazovanje http://www.azvo.hr/hr/vrednovanja/reakreditacija-vu.

 

Povjerljiva komunikacija putemhttp://www.azvo.hr/komentari

Poslijediplomski sveučilišni studij/i vašeg fakulteta trenutačno prolazi postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu ukoliko želite dostaviti svoj komentar članovima stručnog povjerenstva, primjedbe, sugestije, ili želite pohvaliti rad vašega visokog učilišta ili nekih pojedinaca, slobodno iznesite svoje argumentirano mišljenje putem povjerljive komunikacije  http://www.azvo.hr/komentari. Agencija za znanost i visoko obrazovanje jamči anonimnost svim osobama koje napišu komentar (anonimna dostava poruka). Vaše će se poruke koristiti isključivo u internom radu stručnog povjerenstva te neće biti dostupne predstavnicima vašeg visokog učilišta. Ukoliko želite ugovoriti individualni razgovor s članovima stručnog povjerenstva tijekom posjeta, molimo da to ovdje i napišete. Agencija će u protokolu posjeta ostaviti 'prazan sat' za takve razgovore.

https://www.azvo.hr/hr/vrednovanja/vrednovanja-u-znanosti/reakreditacija-doktorskih-studijskih-programa/komentirajte-rad-svog-visokog-ucilista

⇦ Nazad na pregled obavijesti