Stipendije i zapošljavanje

Suradnja se nastavlja!

07.04.2021. | Danieli Systec d.o.o.PromovirajIspis

#društvenaodgovornost

Suradnja se nastavlja ili „to be continued…“

Suradnja Osiječkog Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija s tvrtkama Danieli Systec d.o.o. i Danieli Automation S.p.A. predstavlja jedan od velikih ponosa u našem poslovanju. Kako bi studenti bili čim bolje pripremljeni za potrebe tržišta rada ostvarili smo i izravne veze s pojedinim fakultetima te vjerujemo kako je to tek početak. Kao što sigurno već znate Osiječkom Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija donirali smo manipulator tipa ABB IRB 2400L s ciljem razvoja znanja i interesa mladih nada u smjeru tehnologije budućnosti. Manipulator IRB 2400L omogućuje studentima uvid u tehnologiju robotskog vida i manipulatora visoke preciznosti te izravno učenje i primjenu te tehnologije.

No to još nije sve! I u ova izazovna Covid vremena održali smo praksu sa studentima završnih godina. Studenti su vrijedno radili i ostvarili izvrsne rezultate.
Izabrali smo jedan video uradak kao uvid u odrađeno:

https://youtu.be/NHWH1LiInto

Sve zainteresirane za nastavak suradnje pozivamo da nam se jave!
Danieli Systec

Više informacija na: https://stup.ferit.hr/2021/04/07/suradnja-se-nastavlja-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=suradnja-se-nastavlja-2

⇦ Nazad na pregled obavijesti