Stipendije i zapošljavanje

CROZ Virtual Job Fair: sve o studentskim praksama na jednom mjestu

04.05.2020. | CROZ d.o.o.PromovirajIspis

Više informacija na: https://stup.ferit.hr/2020/05/04/croz-virtual-job-fair-sve-o-studentskim-praksama-na-jednom-mjestu/

Ima li studentskih praksi u doba korone? U CROZ-u ima.

Jer CROZ je oduvijek bio tvrtka s puno studenata u svojim redovima koja ulaže značajno vrijeme i trud u program studentskih praksi. Većina naših stalnih zaposlenika s nama je još od studentskih dana i baš zbog toga mislimo kako su studentske prakse odličan način da pokažemo čime se u CROZ-u bavimo, kako stvaramo velike projekte i kako dolazimo do najboljih rješenja za naše klijente.

Zato organiziramo CROZ-ov virtualni Job Fair na kojem ćemo ti ispričati apsolutno sve što trebaš znati o studentskim praksama. Upoznat ćeš i cijelu ekipu: od praktikanata koji će ti ispričati o svom iskustvu praksiranja u CROZ-u do mentora koji će nesebično podijeliti sve što znaju i pomoći ti da savladaš nove tehnologije i agilni timski rad u rekordnom roku.

Kada: petak, 15.5.2020. u 10.00 sati.

Gdje: gdje god da jesi, samo nam se priključi na Zoom platfomi.

Kako: prijavi se na jobfair.croz.net

Tko je pozvan: Svi zainteresirani za studentske prakse: 1) Java developer, 2) Data inženjer, 3) Poslovni/a analitičar/ka i tester, 4) Sistem inženjer i/ili 5) UX/UI dizajner/Front-end developer.

Pa ako želiš maksimalno iskoristiti nadolazeće ljeto i zamijeniti kupanje učenjem od deluxe CROZ-ovih stručnjaka, u potpunosti te podržavamo – pridruži nam se.

⇦ Nazad na pregled obavijesti