Stipendije i zapošljavanje

Otvorene prijave za Visage Hackathon

11.03.2020. | Visage Technologies d.o.o.PromovirajIspis

Više informacija na: https://stup.ferit.hr/2020/03/11/otvorene-prijave-za-visage-hackathon/

Otvorene su prijave za Visage Hackathon - natjecanje za zaljubljenike u računalni vid koje organizira Visage Technologies, hrvatsko-švedska tvrtka poznata po pametnim rješenjima za praćenje i analizu lica koja se već 3 godine nalazi među najbrže rastućim IT tvrtkama.

Kroz jedan dan posvećen računalnom vidu, sudionici će imati priliku osmisliti vlastito rješenje, osvojiti nagrade i upoznati se s mogućnostima zaposlenja.

Na raspolaganju će imati visage|SDK - softver za praćenje, analizu i prepoznavanje lica koji koriste stotine klijenata diljem svijeta. Uz njegovu pomoć, trebat će osmisliti vlastito rješenje u okviru neke od 8 zanimljivih tema kao što su upravljanje pametnom lampom uz pomoć lica, automatska analiza kože, “sviranje” licem, i slično.

Visage Hackathon namijenjen je svima s iskustvom ili interesom za računalni vid i strojno učenje. Prijave traju do 22. ožujka, a sudjelovanje je besplatno. Moguće se prijaviti pojedinačno ili u timu.

Natjecanje će se održati 28. ožujka u prostorijama tvrtke Visage Technologies u Zagrebu, a nakon završetka slijedi after party uz hranu i piće. Najbolji tim osvaja 5000 kn, a svi sudionici će kući, osim novih znanja i iskustava, ponijeti svoj poklon paket i visage|SDK licencu.

Prijavi se!

⇦ Nazad na pregled obavijesti