Stipendije i zapošljavanje

NATJEČAJ: INTECCO d.o.o. zapošljava stručnog suradnika u projektiranju

15.11.2019. | Intecco d.o.o.PromovirajIspis

Više informacija na: https://stup.ferit.hr/2019/11/15/natjecaj-intecco-d-o-o-zaposljava-strucnog-suradnika-u-projektiranju/

Tvrtka Intecco d.o.o. iz Osijeka bavi se inženjerskim djelatnostima u području projektiranja i gradnje s dugogodišnjim iskustvom u projektiranju i nadzoru pri izgradnji i/ili rekonstrukciji  infrastrukturnih prometnih, energetskih, komunikacijskih  i industrijskih građevina i objekata. Kako bi osigurali kvalitetnije i brže pružanje usluga iz područja inženjeringa u potrazi smo za dva djelatnika koja bi se priključila postojećem timu.

Stručni suradnik u projektiranju – 2 radna mjesta

Kandidat za radno mjesto treba imati VŠS obrazovanje (stručni studij (VI. stupanj, bacc.ing.el.)) iz smjera elektrotehnike (elektroenergetika) i ne mora imati formalnog radnog iskustva u struci, no trebao bi imati želju za učenjem, usavršavanjem te osnovno znanje korištenja office paketa i rada u CAD alatu.
Vrsta zaposlenja: stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa
Radno vrijeme: puno radno vrijeme
Smjena: prijepodnevna
Smještaj: nema smještaja/neplaćen

Našim djelatnicima nudimo ugodno i izazovno radno okruženje, poticajnu atmosferu, ulaganje u profesionalni razvoj, bonuse i benefite sukladno rezultatima.

Adresa za prijavu je info@intecco.hr.

Rok za prijavu: 15.12.2019.

⇦ Nazad na pregled obavijesti