Stipendije i zapošljavanje

VIDI e-novation je ponovno s vama - IZRAVAN POZIV ZA SUDJELOVANJE/PRIJAVU INOVACIJE

15.10.2019. | Centar za razvoj karijera FERITPromovirajIspis

Više informacija na: https://stup.ferit.hr/2019/10/15/vidi-e-novation-je-ponovno-s-vama-izravan-poziv-za-sudjelovanje-prijavu-inovacije/

Poštovani,

 

Povodom 25 godina VIDI-a i radi velikog interesa javnosti pokrenuli smo ponovno VIDI e-novation Award, prvi i najznačajniji natječaj za odabir najinovativnijih tehnoloških inovacija u Hrvatskoj.

 

Rimac automobili, Nanobit, SalePod, ByteLab samo su neki koje je ovaj natječaj nagradio u sam osvit nastajanja njihovih super uspješnih projekata.

 

Ovim putem pozivamo da se prijavite ako smatrate da Vi i Vaš tim imate odličnu hi-tech inovaciju te postanete dio ove posebne obitelji!

 

Mate Rimac i ocjenjivački tim VIDI e-novation Awardsa, osobno će saslušati kakvu inovaciju ste osmislili i razvili.

 

Prijava na VIDI e-novation vrlo je jednostavna, a prijaviti se možete do 20. listopada na sljedećem linku u svega par koraka:  https://e-novation.info/prijave/

 

 

Opširnije o natječaju i iskustva prijašnjih dobitnika možete pronaći na: https://e-novation.info/

 

Veselimo se Vašoj odluci da budete dio ove izuzetne priče te se nadamo da će baš Vaš projekt zaslužiti, tu već legendarnu prvu hrvatsku nagradu za najbolju visoko-tehnološku inovaciju, koju ćemo uručiti na svečanoj dodjeli 5.12.2019. u hotelu Esplanade Zagreb.

 

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti