Stipendije i zapošljavanje

Drugi krug prijave za stipendije tvrtke „Institut RT-RK Osijek“ za studente diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku za akademsku godinu 2019/2020.

04.10.2019. | Institut RT - RK Osijek d.o.o.PromovirajIspis

Više informacija na: https://stup.ferit.hr/2019/10/04/drugi-krug-prijave-za-stipendije-tvrtke-institut-rt-rk-osijek-za-studente-diplomskog-studija-fakulteta-elektrotehnike-racunarstva-i-informacijskih-tehnologija-u-osijeku-za-akademsku/

Obavještavaju se studenti diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku da tvrtka „Institut RT-RK Osijek“ i ove akademske godine (2019/2020.) stipendira studente 1. i 2. godine diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku. Uz stipendiju, studentima se pruža mogućnost stručnog i praktičnog usavršavanja kroz rad na projektima te im se nudi i mogućnost zapošljavanja u tvrtki po završetku studija.

Na prvoj godini diplomskog studija dodjeljuje se maksimalno 20 stipendija (mjesečni iznos 800,00 Kn) i to studentima

  • studija Automobilskog računarstva i komunikacija (DA)
  • svih izbornih blokova diplomskog studija Računarstva (DRA, DRB, DRC i DRD)
  • svih izbornih blokova diplomskog studija Elektrotehnike, smjera Komunikacije i informatika (DKA i DKB)

Na drugoj godini diplomskog studija dodjeljuje se maksimalno 20 stipendija (mjesečni iznos 2500,00 Kn). Za testiranje se mogu prijaviti svi studenti diplomskog studija Računarstva (DRA, DRB, DRC i DRD), Automobilskog računarstva i komunikacija te Elektrotehnike, smjer Komunikacije i informatika (DKA i DKB).

Pošto velik broj studenata nije bio u mogućnosti pristupiti prvom krugu testiranja, drugi krug testiranja za stipendiju održat će se u prostoriji K+1 (Campus) i to

- u četvrtak 10.10.2019. u 10:00 sati (za 2. godinu diplomskog studija).

- u ponedjeljak 28.10.2019. u 10:00 sati (za 1. godinu diplomskog studija).

Testiranju mogu pristupiti i kolegice/kolege koji nisu zadovoljili na testiranju u prvom krugu.

Za dolazak na testiranje u drugom krugu potrebno je prijaviti se e-mailom kod izv.prof.dr.sc. Maria Vranješa na mario.vranjes@ferit.hr. Studenti koji su to već učinili za drugi krug testiranja, ne moraju se ponovo prijavljivati nakon čitanja ove obavijesti. Za sve dodatne informacije i pitanja oko stipendije i načina testiranja za stipendiju također se možete obratiti na mario.vranjes@ferit.hr.

Prijave za stipendije otvorene su do 09.10.2019. godine za 2. godinu studija, a za 1. godinu studija do 27.10.2019.

Materijale koji služe kao priprema za testiranje možete zatražiti prilikom prijave za testiranje.

Stručno usavršavanje koje su dužni pohađati dobitnici stipendije na 2. godini diplomskog studija priznaje se kao stručna praksa koju studenti moraju odraditi u sklopu 2. godine diplomskog studija.

⇦ Nazad na pregled obavijesti