Stipendije i zapošljavanje

[Predavanje] - Frontend tehnologije - 1 predavanje, 2 developera, 3 frameworka

24.06.2019. | Plava tvornica d.o.oPromovirajIspis

Više informacija na: http://stup.ferit.hr/2019/06/24/predavanje-frontend-tehnologije-1-predavanje-2-developera-3-frameworka/

Zanimaju te frontend tehnologije i želiš naučiti više? Pridruži nam se na predavanju o tri najpopularnije frontend tehnologije u četvrtak, 27.6.2019. u 17:00h, u našem uredu!

 

Predavanje će održati naša dva iskusna frontend developera: Alen i Marko. Točnije, oni će govoriti o tri tehnologije: Angular, React.js i Vue.js. Sam koncept predavanja je dizajniran da odgovara početnicima, koji se tek upoznaju s navedenim tehnologijama, ali i već iskusnijim developerima koji bi htjeli podijeliti svoja iskustva s navedenim tehnologijama.

 

Koncept predavanja:

  • prezentiranje pojedinog frameworka
  • sličnosti i razlike između frameworka
  • potrebni preduvjeti za korištenje
  • praktični primjeri
  • sugestije i smjernice za učenje i napredovanje

 

Također, naši frontend developeri će reći nešto više o radu u IT firmi, i kako njihov dan izgleda te su tu za sva vaša pitanja. Podijeliti će savjete kako početi s učenjem ovih frontend tehnologija kako bi ih što uspješnije i brže svladali. Ako te zanima frontend ali nisi siguran odakle početi, pridruži nam se! Također, na samoj radionici ćeš dobiti informacije o praksama i otvorenim pozicijama u našem frontend timu na koje se možeš prijaviti!

 

Vidimo se u četvrtak, 17:00h na adresi: Lorenza Jagera 2, Osijek

⇦ Nazad na pregled obavijesti