Obavijesti o završetku studija

Mak - informacijski sustav za mentorske aktivnosti

11.03.2016. | Kruno MiličevićPromovirajIspis

Od 15. ožujka se primjenjuje izmijenjeni Pravilnik o završnim i diplomskim ispitima, te time Mak postaje obavezni dio procedure vezane za izradu završnog i diplomskog rada. Administrator Maka doc.dr.sc. Ivica Lukić importirat će u Mak 15. ožujka sve dodijeljene teme evidentirane u ISVU-u (dodijeljene u ovoj ak. godini, ali i prošlih ak. godina) o čemu će i mentori i studenti biti obaviješteni mejlom.

Više o Maku na linku:

https://www.etfos.hr/studenti/mak-informacijski-sustav-za-mentorske-aktivnosti/

http://mak.etfos.hr

Ovim se informacijskim sustavom želi cijeli postupak ocjenjivanja završnog/diplomskog rada učiniti bržim i transparentnijim, sa što manje papirologije. Svi su prijedlozi za daljnje poboljšanje, naravno, dobrodošli.

 

P.S. Prema Pravilniku je student dužan na Maku uploadati prvu radnu verziju do 1. srpnja. U suprotnom student ne može završiti studij te ak. godine što je tehnički uvjetovano i u samom Maku, tj. ako student ne uploada prvu radnu verziju do 1. srpnja, i studentu i mentoru će ostatak procedure u Maku biti „zaključan“ sve do kraja ak. godine! Cijelu proceduru v. na naslovnici Maka: http://mak.etfos.hr

P.P.S. Obrane za koje je Povjerenstvo bilo potvrđeno na sjednici Odbora održanoj 4. ožujka provode se prema starom Pravilniku, tj. procedura se ne odrađuje preko Maka.

⇦ Nazad na pregled obavijesti