Obavijesti o upisima i početku studija

Pozdravni sat dekana i početak nastave za brucoše - 03.10.2011.

26.09.2011. | Damir Šljivac PromovirajIspis

Nastava na 1. godinama preddiplomskih i stručnog studija prema objavljenom kalendaru nastave za akademsku 2011./2012. godinu počinje Pozdravnim satom dekana u ponedjeljak, 03. listopada 2011. godine u 8,00 sati, velika dvorana (2-31) Kneza Trpimira 2b, 31000 Osijek Dekan Elektrotehničkog fakulteta u Osijeku, prof.dr.sc. Radoslav Galić poziva sve studente na upoznavanje s organizacijom fakulteta kao i korisnim početnim informacijama. Nastava se nakon pozdravnog sata nastavlja odvijati prema objavljenom rasporedu nastave. Više informacija u nastavku. Kalendar nastave: www.etfos.hr/?raspored&kalendar
Raspored nastave i ispita: www.etfos.hr/?raspored
Raspored nastave za "0." tjedan: 03.10. do 08.10.2011.

Napomene uz raspored: nastava za studente preddiplomskih studija računarstva i stručnog studija informatike izvodi se pretežno u zgradi Elektrotehničkog fakulteta u sveučilišnom Kampusu, Cara Hadrijana b.b. U rasporedu su prostorije u Kampusu označene oznakom Kx-y gdje x predstavlja kat, a y redni broj prostorije na katu.

Za studente preddiplomskog studija elektrotehnike i stručnog studija elektroenergetike i automatike nastava se izvodi pretežno u zgradi Elektrotehničkog fakulteta Kneza Trpimira 2b. U rasporedu su prostorije označene rednim oznakom x-yz gdje x predstavlja kat, y - krilo, a z redni broj prostorije u krilu kata.

Radi lakšeg snalaženja sve prostorije prikazane su tlocrtno na www.etfos.hr/?prostor_etfa


⇦ Nazad na pregled obavijesti