Obavijesti o upisima i početku studija

Pozdravni sat dekana i početak nastave za brucoše 2012-13.

24.09.2012. | Dražen Slišković PromovirajIspis

Nastava na 1. godinama preddiplomskih i stručnih studija prema objavljenom kalendaru nastave za akademsku 2012./2013. godinu počinje Pozdravnim satom dekana u ponedjeljak, 01. listopada 2012. godine u 8,00 sati, velika dvorana (2-31) Kneza Trpimira 2b, 31000 Osijek
Dekan Elektrotehničkog fakulteta u Osijeku, prof.dr.sc. Radoslav Galić, poziva sve studente na upoznavanje s organizacijom fakulteta kao i korisnim početnim informacijama o studiranju na Elektrotehničkom fakultetu.

Nastava se nakon pozdravnog sata nastavlja odvijati prema objavljenom rasporedu nastave. 
Više informacija u nastavku.

Raspored nastave i ispita: http://www.etfos.unios.hr/?raspored
Raspored nastave za 0-ti tjedan: uskoro će biti objavljen

Napomene uz raspored: nastava za studente preddiplomskih studija računarstva i stručnog studija informatike izvodi se pretežno u zgradi Elektrotehničkog fakulteta u sveučilišnom Kampusu, Cara Hadrijana b.b. U rasporedu su prostorije u Kampusu označene oznakom Kx-y gdje x predstavlja kat, a y redni broj prostorije na katu.

Za studente preddiplomskog studija elektrotehnike i stručnog studija elektroenergetike i automatike nastava se izvodi pretežno u zgradi Elektrotehničkog fakulteta Kneza Trpimira 2b. U rasporedu su prostorije označene rednim oznakom x-yz gdje x predstavlja kat, y - krilo, a z redni broj prostorije u krilu kata.

Radi lakšeg snalaženja sve prostorije prikazane su tlocrtno na www.etfos.hr/?prostor_etfa⇦ Nazad na pregled obavijesti