Događanja i pozivi

App Start Contest 2017

24.01.2017. | Dario Došen PromovirajIspis

App Start Contest je vodeće studentsko natjecanje u Republici Hrvatskoj u izradi mobilnih i web aplikacija. Svake godine ASC okuplja široku zajednicu studenata različitih interesa, od kojih su najzastupljeniji studenti programskog inženjerstva, grafičkog dizajna i ekonomije koji se u najčešće multidisciplinarnom timu brinu za tehnički, poslovni i vizualni aspekt svog rješenja.

Studenti imaju mogućnost prijaviti se u timovima od najmanje dva do najviše pet natjecatelja. Članovi tima ne moraju biti studenti istih fakulteta, štoviše potiče se raznolikost timova!

Također, natjecanje obiluje brojim edukativnim i zabavnim sadržajima što je idealna prilika za povezivanje studenata i partnerskih poduzeća. Brojni natjecatelji su upravo sudjelovanjem na App Start Contestu pronašli svoje prvo zaposlenje ili praksu, investitora za svoj startup ili upoznali druge iznimno nadarene studente s kojima danas imaju uspješne tvrtke na svim kontinentima.

Svi natjecatelji imaju i mogućnost upisati vještinu "Natjecanje u izradi aplikacija za pokretne uređaje" koja nudi studentima priliku za stjecanje znanja iz područja IT-a, dizajna i ekonomije potrebnih za izradu različitih tehničkih rješenja za mobilne i web platforme. Uspješno predanim završnim rješenjem mogu ostvariti 4 ECTS. Vještinu mogu upisati svi natjecatelji, ne nužno samo studenti FER-a. Više informacija o vještini možete pronaći na web stranicama fakulteta.

 Prijave su otvorene od 16.1. do 3.2.2017. na linku.

 

Zašto se prijaviti?

Prijavom na App Start Contest imaš priliku:

  • naučiti nešto zaista korisno što će ti pomoći u daljnjem radu i studiju (npr.  o procesu izrade aplikacija, o tome kako monetizirati projekt i još mnogo toga )
  • naučiti raditi u multidisciplinarnom timu
  • upoznati partnere natjecanja (poznata IT poduzeća)
  • steći iskustvo koje će činiti razliku na razgovoru za posao
  • osvojiti bogate novčane nagrade

 

1. mjesto: 20.000

2. mjesto: 13.000

3. mjesto: 7.000

Najbolji dizajn: 3.000

Najbolja prezentacija: 1.000

 

Za više informacija o natjecanju posjetite našu web stranicu i facebookpage.

Stoga pretvorite svoje dobre ideje u još bolje aplikacije!

Vidimo se na App Start Contestu 2017. godine!!!

⇦ Nazad na pregled obavijesti