Događanja i pozivi

Sajam poslova Job Fair na FER-u

08.05.2016. | Kruno MiličevićPromovirajIspis

U ponedjeljak, 9. svibnja i utorak, 10. svibnja 2016. u terminima od 9:00 do 18:30h na Fakultetu elektrotehnike i računarstva održat će se studentski sajam poslova Job Fair 2016. koji, uz FER, zajednički organiziraju studentske udruge KSET i BEST.

 

Ove godine na sajmu sudjeluje više od 40 najprestižnijih poslodavaca iz IT, bankarske, automobilske i ostalih industrija iz Hrvatske i svijeta, uključujući i neke od najpoznatijih tvrtki na svijetu, poput internetskog diva Googlea i najveće softverske kompanije Microsofta. Studenti će moći svoje životopise za tvrtke sudionice ostaviti na sajmu ili udaljeno putem web stranice Job Faira, dok će predstavnici kompanija biti izravno dostupni za studentska pitanja na štandovima i tijekom prezentacija. Studenti koji neće moći prisustvovati sajmu prezentacije će moći pratiti preko prijenosa uživo, gdje će moći postavljati i pitanja izlagačima. Prezentacije će se moći pratiti na streaming kanalu na adresama:

 

Poseban partner sajma Job Fair 2016. je najpoznatiji hrvatski startup, tvrtka Rimac Automobili, koji će uz prezentaciju tvrtke na FER dovesti i simulator vožnje najbržeg električnog automobila na svijetu Concept Onea te svoj električni bicikl Greyp.

 

Finale sajma bit će panel “Startupi, inkubacija & uspjeh” na kojem će poznata imena hrvatske startup scene po prvi put govoriti ne samo o uspjesima, već i o svojim neuspjesima, kako bi studentima dali punu sliku onoga što je potrebno da bi startup postao globalno uspješan. Gosti panela su: investitor i suosnivač ZIP-a Saša Cvetojević, voditelj HUB385 i voditelj razvoja i investicija HUB:Rauma u Krakowu Luka Sučić, suosnivač i direktor GIS clouda i prvi hrvatski polaznik londonskog Seedcampa Dino Ravnić te suosnivač Amalgama, izdavača igre Uskoci i direktor marketinga Omega softwarea, Filip Fučić. Panel će moderirati novinar i urednik Poslovnog dnevnika, Bernard Ivezić.

 

Više informacija o događaju možete pronaći na Internet stranici Job Faira 2016. (http://jobfair.fer.unizg.hr/) gdje je objavljen službeni raspored prezentacija. 

⇦ Nazad na pregled obavijesti
Učitaj prijašnjih 100 objava