Događanja i pozivi

Ljetna radionica tvrtke Ericsson Nikola Tesla Summer Camp 2016

24.03.2016. | Dario Došen PromovirajIspis

Ljetna radionica tvrtke Ericsson Nikola Tesla Summer Camp 2016  održat će se u tjednima 11. srpnja – 22. srpnja 2016. i 22. kolovoza – 9. rujna 2016.

Natječaj je otvoren za studente završne godine dodiplomskog studija te studente diplomskog studija elektrotehnike i računarstva. Na natječaj se također mogu prijaviti i studeni drugih studija koji u svom programu imaju znanja i vještine razvoja softvera (npr. PMF-Matematika).

Studenti zainteresirani za sudjelovanje u ljetnoj radionici pozivaju se na uvodna predavanja na kojem će biti prezentirane teme ovogodišnje, i iskustava s prethodnih radionica.

Uvodno predavanje održat će se u

  • petak 1.4. u 11:00 u dvorani Dubrovnik, Ericsson Nikola Tesla, Krapinska 45, Zagreb
  • ponedjeljak, 4. 4. u 17.00 sati u predavaonici B2 Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Zagreb
  • srijedu 6. 4. u 14:15 sati u predavaonici C501 Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Split

Prezentacija s predavanja bit će objavljena na ovim stranicama po završetku predavanja. Za dodatna pitanja, otvorena je stranica na Facebooku, a možete se javiti i putem e-maila na adresu Summer.Camp@ericsson.com

O radionici:

Ljetna radionica prilika je za stjecanje iskustva u istraživanju i razvoju pod vodstvom stručnjaka iz industrije i s Fakulteta. Ukupno trajanje radionice je 5 tjedana, a odvijat će se u prostorijama tvrtke Ericsson Nikola Tesla. Studenti su obavezni pripremiti se za sudjelovanje prema naputcima mentora te po završetku radionice dokumentirati dobivene rezultate. Očekivani rezultati sudjelovanja u radionici su softver, dokumentacija i tehničko izvješće na engleskom jeziku i prezentacija na završnom danu. Rad se honorira s 500 kn tjedno. Odabrani radovi s radionice pozivaju se za natjecanje za godišnje nagrade tvrtke Ericsson Nikola Tesla. Najbolji radovi pripremit će se i za objavu na stručnim i znanstvenim skupovima.

Postupak prijave 

Prijave za radionicu će se primati do 18. travnja 2016. u 10:00, isključivo putem e-maila na adresu Summer.Camp@ericsson.com.

Uz prijavu treba poslati CV popunjen prema priloženom predlošku i u PDF formatu.

Obavijest o prihvaćanju prijave

Prijavljeni studenti će biti obaviješteni o ishodu najkasnije do 20. svibnja 2016.

⇦ Nazad na pregled obavijesti