Događanja i pozivi

Poziv na uvodno predavanje u organizaciji udruge eSTUDENT (Mozgalo)

03.03.2016. | Emilija Horvat PromovirajIspis

U organizaciji udruge eSTUDENT, 9. ožujka će se održati svečano otvorenje natjecanja Mozgalo u 17:30h na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu (Matematički odsjek) u dvorani A001. Prijave na natjecanje započinju 2. ožujka, a svi zainteresirani studenti prijaviti se mogu do 13. ožujka putem web obrasca na našoj službenoj stranici.

Mozgalo je prvo i jedino studentsko natjecanje u Hrvatskoj gdje se studenti natječu u dubinskoj analizi velikih količina podataka i izradi Big Data rješenja. Radi se o procesu pronalaženja korisnih informacija iz velikih količina strukturiranih i nestrukturiranih podataka. Ciljevi natjecanja su promicanje edukacije i stjecanje praktičnih znanja iz strojnog učenja, statistike, ekonometrije i matematike. Studenti se potiču na analitičko razmišljanje i samostalno razvijanje kreativnih rješenja stvarnih problema. Jedan od glavnih ciljeva je povezivanje talentiranih studenata s poduzećima partnerima projekta, prenošenje znanja i mentorstvo.

Za studente izvan Zagreba snimka Uvodnog predavanja bit će objavljena na našoj web stranici. Sve radionice će biti snimane i objavljene na webu Mozgala. Uz to, sve konzultacije kao i predaja rješenja moći će se izvršiti preko interneta.

Prijave na natjecanje počinju 2. ožujka i traju do 13. ožujka te Vas molimo da ovu informaciju podijelite i sa svojim studentima.

Kontakt podaci:
Arijana Ćerdić
Član, Mozgalo, eSTUDENT
Email: arijana.cerdic@estudent.hr
Mob: 099 8340 944

⇦ Nazad na pregled obavijesti