Događanja i pozivi

Prezentiranje natječaja UNIverzI-JA-Da na ETFOS-u!

21.10.2015. | Kruno MiličevićPromovirajIspis

U ponedjeljak, 26. listopada, u prostoriji K2-1 u 13:15 sati predstavnici HAMAG-BICRO-a prezentirat će mogućnosti koje pruža natječaj UNIverzI-JA-Da svim studentima zainteresiranim za sudjelovanje u kategorijama: Mobilna aplikacija ,Turistička promocija hrvatske kulture i sporta te Urbani Zagreb koji će se ocjenjivati prema sljedećim kriterijima: INOVATIVNOST, IZVEDIVOST, ISKUSTVO I KVALIFICIRANOST TIMA, DODANA VRIJEDNOST, FINANCIJSKI RESURSI.

S obzirom na velik interes studenata, a manji broj zaprimljenih prijava – produžen je natječaj do 31. listopada 2015.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) sve studentske timove finaliste (9 timova) nagrađuje sa 10.000 kn. Ministarstvo turizma RH kao partner na projektu financira realizaciju dvaju pobjedničkih projekata iz kategorije turistička promocija hrvatske kulture i sporta u iznosu od 200.000 kn. Grad Zagreb za realizaciju pobjedničkog rješenja u kategoriji Urbani Zagreb izdvaja 70 tisuća kuna. Dok Udruga Europske sveučilišne igre Zagreb-Rijeka 2016 osmišljava zadatak u kategoriji mobilne aplikacije, daje sve potrebne vizuale te će se sva pobjednička rješenja  koristiti tijekom ESI2016.

Ostali detalji na linku:

http://www.etfos.unios.hr/studenti/sve-obavijesti/dogadanja-i-pozivi/2437#2437

P.S. U ponedjeljak, 26. listopada, u prostoriji K2-1 u 13:15 sati ujedno počinje i studentska tribina za brucoše studija računarstva i informatike, ali će se početak tribine iskoristiti za prezentaciju UNIverzI-JA-De, pa se ovim putem pozivaju SVI zainteresirani studenti (a ne samo brucoši) da prisustvuju tih prvih 15-ak minuta tribine.

⇦ Nazad na pregled obavijesti