Događanja i pozivi

Dropbox Campus Cup

05.10.2015. | Bruno Zorić PromovirajIspis

Poštovani kolege studenti,

Trenutno je u tijeku akcijska kampanja Dropbox servisa za on-line pohranu podataka pod nazivom „Dropbox Campus Cup“. Ova kampanja omogućuje studentima i zaposlenicima (svima koji se prijave s institucijskom e-mail adresom) edukacijskih ustanova ostvarivanje dodatnog prostora za pohranu. Količina dodatnog prostora ovisi o broju prikupljenih bodova i prelasku pragova individualno definiranih za svaku ustanovu, a bodovi se prikupljaju po ustanovi i to prijavom institucijske e-mail adrese (vezanjem iste uz postojeći ili novi Dropbox račun). Više informacija moguće je dobiti na:

Elektrotehnički fakultet Osijek uključen je u ovu akciju i dosadašnjim prijavama i aktivnostima ostvarena su dodatna 3GB za sve koji sudjeluju (i za one koji se tek uključe). Vašom prijavom fakultet ostvaruje dodatne bodove koji donose dodatan prostor do maksimalno 25GB. Ovaj prostor dobiva se na vremenski period u trajanju od dvije godine, nakon čega se podaci ne brišu i ne gube već se gube određene funkcionalnosti (dok se količina podataka ne spusti na razinu standardne usluge), a detalje je moguće vidjeti na ranijim poveznicama. Ovo nije prva ovakva kampanja, a na prošloj je naš fakultet ostvario pravo na maksimalnih dodatnih 25GB po korisniku. Kako se isto nadamo ostvariti i ovaj put, potrebna je pomoć i sudjelovanje svih zainteresiranih studenata i zaposlenika.

Bodove ostvarujete povezivanjem Vaše etfos mail adrese s postojećim ili novim Dropbox računom. Dodatne je bodove zatim moguće ostvariti korištenjem Dropbox servisa prema uputama dostupnim na ranijim poveznicama (primjerice instalacijom desktop klijenta ili mobilne aplikacije i sl.).

⇦ Nazad na pregled obavijesti
Učitaj prijašnjih 100 objava