Događanja i pozivi

Studentski projekt UNIverzI-JA-DA (produžen natječaj do 31. listopada 2015.)

14.09.2015. | Kruno MiličevićPromovirajIspis

Projekt UNIverzI-JA-DA, kojim se putem Mreže studentskih poduzetničkih inkubatora (MSPI) dodjeljuju financijska sredstva najboljim studentskim projektima u rješavanju otvorenih pitanja tijekom održavanja Europskih sveučilišnih igara u Zagrebu i Rijeci u srpnju 2016. godine, ima produžene rokove prijave na natječaj.

 

Nakon ljetne pauze i zasluženog odmora, nadamo se da će početak nove akademske godine ponovno okupiti studente pune svježih ideja te da će iskoristiti ovu priliku za predstavljanje svojih projekata te osvajanje 10 000 kuna. S obzirom na velik interes studenata, a manji broj zaprimljenih prijava – produžen je natječaj do 31. listopada 2015.

 

Dakle i dalje se traže četiri pobjednička projekta  iz tri kategorije:  Mobilna aplikacija ,Turistička promocija hrvatske kulture i sporta te Urbani Zagreb koji će se ocjenjivati prema sljedećim kriterijima: INOVATIVNOST, IZVEDIVOST, ISKUSTVO I KVALIFICIRANOST TIMA, DODANA VRIJEDNOST, FINANCIJSKI RESURSI.

Nakon predstavljanja projekata pred žirijem 6. studenog,  stručni žiri  će do 11. studenog 2015. godine odabrati 9 timova finalista (3 iz svake kategorije).  Rok za dostavu finalnih projektnih prijedloga i prezentacija je 31.12.2015. Javno predstavljanje i objava pobjednika natječaja održat će se 11. siječnja 2015.

 

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) sve studentske timove finaliste (9 timova) nagrađuje sa 10.000 kn. Ministarstvo turizma RH kao partner na projektu financira realizaciju dvaju pobjedničkih projekata iz kategorije turistička promocija hrvatske kulture i sporta u iznosu od 200.000 kn. Grad Zagreb za realizaciju pobjedničkog rješenja u kategoriji Urbani Zagreb izdvaja 70 tisuća kuna. Dok Udruga Europske sveučilišne igre Zagreb-Rijeka 2016 osmišljava zadatak u kategoriji mobilne aplikacije, daje sve potrebne vizuale te će se sva pobjednička rješenja  koristiti tijekom ESI2016.

 

Online prijava i sve dodatne informacije nalaze se na http://www.mspi.hr/UNIverzI-JA-DA/

⇦ Nazad na pregled obavijesti
Učitaj prijašnjih 100 objava