Događanja i pozivi

Grupne konzultacije - jesenski ispitni rok

26.08.2015. | Kruno MiličevićPromovirajIspis

Na temelju rezultata provedenih anketa o predmetima ljetnog semestra, organizirat će se grupne konzultacije za predmete za koje pokazatelji govore da bi studentima dobro došla dodatna pomoć. Usto će se ponoviti konzultacije i za neke predmete zimskog semestra.

Na početku termina će konzultacije  voditi nastavnik dotičnog predmeta, te u trajanju od 60 do 90 minuta odgovoriti na eventualna pitanja studenata, riješiti zadatke iz ispita ljetnog ispitnog roka, i sl. Nakon toga će vođenje konzultacija preuzeti „student-demonstrator“ koji je određen u dogovoru sa Studentskim zborom, te bi onda on studentima nastavio pomagati u trajanju otprilike do 90 minuta. Ako se nažalost za neke konzultacije ne bude mogao dogovoriti student-demonstrator, svakako će se održati dio konzultacija koje vodi nastavnik.

U privitku su navedeni predmeti, termini i prostorije.

Ovim putem zahvaljujem nastavnicima na ovom dodatnom angažmanu, Studentskom zboru na pomoći oko organizacije i određivanju "studenata-demonstratora", te posebno samim studentima-demonstratorima na spremnosti da pomognu svojim kolegama. 

Kako bi konzultacije bile što uspješnije, mole se svi zainteresirani studenti da se što bolje pripreme za konzultacije, jer se u tim terminima trebaju razriješiti konkretni problemi (npr. nejasni dijelovi postupka rješavanja zadataka i sl.), tj. taj termin nije predviđen za objašnjavanje "od nule".

Namjera je i za neke dodatne predmete organizirati što prije iste ovakve konzultacije, o čemu će studenti biti obaviješteni čim se usuglase termini s nastavnicima i studentima-demonstratorima.

⇦ Nazad na pregled obavijesti
Učitaj prijašnjih 100 objava