Događanja i pozivi

Rezultati natječaja za izradu maketa

20.07.2015. | Kruno MiličevićPromovirajIspis

Poštovani studenti,

 

na početku želim u ime Fakulteta zahvaliti na velikom odazivu s nizom vrlo kvalitetnih ideja zbog koje je odlučeno da će se ovakav sličan poziv održavati i sljedeće ak. godine. Stoga vas molim da ne budete previše razočarani ako vaš projekt sada nije odabran, nego da se ponovno prijavite i sljedeće godine. Pritom vam od velike pomoći mogu biti bodovi po kategorijama vrednovanja koje će svaki voditelj dobiti na mejl, tj. nadamo se da će time biti jasnije u kojem smjeru se vaš projekt za sljedeću godinu može eventualno poboljšati.

Ti su isti bodovi objavljeni i u privitku ove obavijesti, ali nisu navedeni nazivi projekata (nego su prijedlozi navedeni samo po rednim brojevima plasmana) kako javnim objavljivanjem eventualno nešto lošijih rezultata neki studenti ne bi bili previše obeshrabreni.

Bodovi su izračunati kao srednje vrijednosti neovisno dodijeljenih bodova pojedinačnih članova povjerenstva u sastavu:

  • doc.dr.sc. Tomislav Keser, Zavod za računalno inženjerstvo i automatiku
  • doc.dr.sc. Zvonimir Klaić, Zavod za elektroenergetiku
  • doc.dr.sc. Tomislav Matić, Zavod za komunikacije
  • izv.prof.dr.sc. Kruno Miličević, Zavod za elektrostrojarstvo
  • Barbara Opačak, predstavnik studenata

Budući da su u troškovnicima prijedloga većinom navođena potrebna sredstva u iznosu značajno manjem od maksimalno predviđenih 8.000 kn, te da je pristigao veliki broj kvalitetnih prijedloga, razlika u sredstvima je namijenjena za financiranje većeg broja prijedloga od prvotno predviđena dva prijedloga, tj. za ukupno pet prijedloga.

Studenti čiji su projekti odabrani za financiranje bit će sljedećih dana obaviješteni o sljedećim koracima u vezi realizacije, a to su prijavitelji prijedloga (abecednim redom naziva projekta):

Mario Hribar, Ban Đomešić, Matko Čeme, Juro Jurinović - PRST

Tomislav Bešlić - RAČUNALNA IGRA PONG NA 16 MATRIČNIH POKAZNIKA

Karlo Kostanjevac - ROBOTSKA RUKA UPRAVLJANA LJUDSKOM RUKOM

Stjepan Krpan - SMARTBOT (ROBOTCAR)

Matej Žnidarec - SOLARNI PUNJAČ SA SUSTAVOM ZA PRAĆENJE POLOŽAJA SUNCA

 

Još jednom veliko hvala svima, odabranim prijedlozima puno sreće u realizaciji projekata, a svima ostalima više sreće sljedeće godine,

izv.prof.dr.sc. Kruno Miličević

Prodekan za nastavu i studente ETFOS-a

⇦ Nazad na pregled obavijesti