Događanja i pozivi

Poziv na motivacijsko predavanje "Vodič za uspjeh tijekom studija: promijeni stav, proputuj svijet, odradi praksu - mijenjaj se!"

12.05.2015. | Hrvoje Leventić PromovirajIspis

Poštovani studenti,

povodom dana Fakulteta pozivamo Vas na motivacijsko predavanje "Vodič za uspjeh tijekom studija: promijeni stav, proputuj svijet, odradi praksu - mijenjaj se!" koje će održati članovi studentske udruge IAESTE i suvlasnik mlade osječke IT tvrtke Bamboo Lab Bruno Bušić. Predavanje će se održati u petak, 15. svibnja u 13:00h na Elektrotehničkom fakultetu Osijek, Kneza Trpimira 2B, dvorana 0-20.

Redovito slušate izjave poput "Ovo nije za mene!" , "Nisam toliko ambiciozan/na" , "Ovo je preteško", "On ima bolje prilike od mene"... sve navedeno rezultat je vaše percepcije okoline i sebe samih te izrazito moćan alat u sprječavanju vaše proaktivnosti.  Pridružite nam se na predavanju i saznajte kako razmišljati na način koji će vas učiniti proaktivnima. Poslušajte kako su aktivnost u udrugama i studentske prakse našim predavačima otvorili nove vidike i omogućili nove prilike.

Bruno Bušić je dugogodišnji i aktivan član studentske udruge IAESTE. Bruno je tijekom studija radio u 3 različite europske zemlje, a trenutno radi kao direktor kreativnog razvoja te kao developer u tvrtci Bamboo Lab. Na predavanju će Bruno opisati svoj put kroz studij, doživljaje s međunarodnih praksi, kao i izazove s kojima se susretao pri otvaranju vlastite IT tvrtke.

Članovi studentske udruge IAESTE predstavit će Vam rad udruge, opisati načine na koje možete do međunarodnih praksi te kako se bolje pripremiti za tržište rada.

Predavanje organizira Udruga inženjera i diplomiranih inženjera Elektrotehničkog fakulteta Osijek u suradnji s tvrtkom BambooLab i studentskom udrugom IAESTE.

Vidimo se!

⇦ Nazad na pregled obavijesti