Događanja i pozivi

Informativna kampanja Europske komisije „Potrošači, upoznajte svoja prava!“

31.03.2015. | Kruno MiličevićPromovirajIspis

Udruga „Potrošački forum“  u sklopu informativne kampanje Europske komisije „Potrošači, upoznajte svoja prava!“, 15. travnja 2015. godine organizira događanje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

 

U sklopu događaja bit će održano predavanje za studente na temu potrošačkih prava, u velikoj dvorani  (br. 3 ). Predavanje će početi u 16:00 sati, trajat će šezdeset minuta te će ga održati naši stručni pravni savjetnici iz Savjetovališta za potrošače. 

 

Nakon predavanja, od 17:00 do 17:30 sati, održat će se testiranje studenata na osnovu znanja koje su stekli na predavanju.

 

Studenti se za predavanje i testiranje mogu prijaviti putem linka pod nazivom „Prijava za studente“ na web stranici Udruge „Potrošački forum“:  www.potrosac-os.hr., te putem barkoda koji će biti istaknut na plakatima. Plakati će biti postavljeni na istaknuta mjesta na Ekonomskom, Elektrotehničkom, Filozofskom, te Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku.

 

Broj prijava je ograničen na kapacitet dvorane (180 mjesta). Studenti se mogu prijaviti najkasnije do utorka, 14. travnja 2015. godine.

 

Za najuspješnije studente predvidjeli smo zanimljive nagrade:

 

  1. nagrada – tečaj stranog jezika u školi stranih jezika (jezik i stupanj po izboru studenta),
  2. nagrada – vikend putovanje za dvoje u Budimpeštu na Noć muzeja (moguće su promjene termina s putničkom agencijom),
  3. poklon bon u vrijednosti od 500,00 kuna u trgovini s tehničkom opremom.

 

Kao utješne nagrade od 4. do 10. mjesta, pripremili smo USB stickove (16GB).

 

U iščekivanju rezultata, studente će zabavljati gost glazbenik koji će svojim nastupom uveličati događaj, a kao dio prigodnog programa, bit će organizirana i zakuska za studente. Ovaj dio događaja održat će se u velikom holu na prvom katu Ekonomskog fakulteta.

 

Nakon što testovi  budu ispravljeni te se rangira sudionike u skladu s rezultatima, oko 18:15 sati započeti će svečana dodjela nagrada na koju će biti pozvani gosti i predstavnici medija.

 

 

«P O T R O Š A Č K I   F O R U M»                                 

UDRUGA ZA ZAŠTITU I PROMICANJE POTROŠAČKIH PRAVA GRAĐANA

 Ulica Hrvatske Republike 19b, 31 000 Osijek

Tel/Faks  031 200 246;  031 200 757;

E-mail: potrosacos@gmail.com 

Web-site: www.potrosac-os.hr

⇦ Nazad na pregled obavijesti