Pregled svih obavijesti

Ćakula s CROZ-ovim HR-ušama: sve o studentskim praksama

11.05.2021. | CROZ d.o.o.PromovirajIspis

Prijave na ovogodišnji CROZ-ov Ljetni akcelerator, naš program ljetnih praksi, pristižu punom parom. No, za one koji još uvijek razmišljaju trebaju li ili ne trebaju 5. mjesto na županijskom natjecanju iz informatike u 8. razredu staviti u životopis kako bi se prijavili na praksu, naše HR-uše uskaču u pomoć.

 

U četvrtak 13. svibnja u 17.00 sati na platformi Zoom održat će se treća po redu Ćakula s CROZ-ovcima – niz opuštenih online druženja sa studentima i zaposlenicima CROZ-a. Ovaj put podružiti se možeš s CROZ-ovim HR-ušama (Mura i Herca) i iz udobnosti svog doma:

  • otkriti tips&tricks o prijavi za studentsku praksu/posao
  • čuti pikanterije o selekcijskom postupku
  • riješiti sve nedoumice o tome kako napisati životopis i motivacijsko pismo ili se pripremiti za intervju
  • saznati sve o Ljetnom akceleratoru, studentskom poslu i životu u CROZ-u.

 

Prijaviti se možeš na linku do 13. svibnja u 10 sati pa pripremi svoja pitanja, prijavi se, dođi na Ćakulu, provedi sat vremena u ugodnom društvu CROZ-ovih HR-uša, a usput saznaj korisne stvari. Win-win!

 

Pripremamo i Ćakulu s našim front-end developerima i UX/UI dizajnerima te poslovnim analitičarima zato budi u žiži i zaprati naše društvene mreže: CROZ FacebookCROZ Instagram, CROZ LinkedIn, a sve o studentskim praksama u CROZ-u saznajte na: ljetniakcelerator.croz.net.

Više informacija na: https://stup.ferit.hr/2021/05/11/cakula-s-croz-ovim-hr-usama-sve-studentskim-praksama/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=cakula-s-croz-ovim-hr-usama-sve-studentskim-praksama

⇦ Nazad na pregled obavijesti