Pregled svih obavijesti

Online stručni seminar - "The Energy Dilemma"

28.04.2021. | Ana Šokčević PromovirajIspis

 

"The Energy Dilemma" je online stručni seminar u organizaciji studentske udruge BEST Zagreb, koji studentima od 24. do 29. svibnja omogućuje upoznavanje s tematikom goriva - nafte, biogoriva, električne energije i vodika.

Osim studenata hrvatskih sveučilišta, na seminaru će prisustvovati studenti iz europskih sveučilišta. Seminar je izvrsna prilika domaćim, kao i stranim studentima, za proširivanje znanja o industriji goriva, energetici i zaštiti okoliša kroz predavanja profesora i stručnjaka te sudjelovanjem na debati i studiju slučaja. Također, tijekom seminara, svi studenti osim akademskih obveza imaju priliku prisustvovati društvenim događajima čija je svrha povezivanje ljudi i kultura iz cijele Europe te su odlična prilika za stjecanje novih prijateljstava.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani studenti preddiplomskih i diplomskih studija tehničkih i tehnoloških fakulteta. Prilikom odabira, u obzir će se uzeti motivacija, angažman oko tematike i raznovrsnost studenata. Nakon odslušanog seminara i izvršenih akademskih obveza, studenti dobivaju potvrdu o uspješnom pohađanju seminara koju mogu priložiti Sveučilištu, što se računa kao položen 1 ECTS bod.

Prijave traju do 16.5.2021. 23:00 h

Studenti se mogu prijaviti putem Google forme na linku: https://forms.gle/69cZLuNPWqGzSVRG9 

Za više informacija, posjetite našu web stranicu .

 

 

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti