Pregled svih obavijesti

Mjesec edukacije studenata - IAESTE

27.04.2021. | Ana Šokčević PromovirajIspis

Studentska udruga IAESTE Osijek i ove godine organizira Mjesec edukacije studenata (MES) s ciljem motivacije i dodatne edukacije studenata, ali i ostalih skupina. MES će se održavati svaki četvrtak u 18h tijekom svibnja putem online platforme Google meet,  na poveznici: https://meet.google.com/zdt-gjof-wte .

MES započinje 6. svibnja s temom „ Što se dogodi kada se stvarnosti isprepletu?˝ koju će održati Iris Tomić, a govorit će o spajanju tradicije, kao što je kazalište, i moderne tehnologije, kao što su VR i AR, iz perspektive producenta.

Drugo predavanje (13. 5.), „Zablude o industriji videoigara i proizvodnom procesu˝, na kojem će se približiti svijet videoigra, održat će Leo Tot.

Treće predavanje održat će se 20. 5. i tada će nam Iva Soldo s temom  „Budućnost društvenih mreža - značajke, formati i trendovi ključni za digitalni uspjeh“ reći nešto više o tome što je to sve potrebno za uspješno digitalno poslovanje.

Temu „ Svi će misliti da sam glup/a – kako se nositi sa socijalnom anksioznošću?“ rezervirana je za 27.5. , u kojoj  će  doc. dr. sc. Ana Babić Čikeš objasniti što je socijalna fobija i kako se može prevladati.

Sve dodatne informacije nalaze se  na web stranici na koju možete pristupiti linkom:
https://www.iaeste.hr/mes-osijek/

 

 

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti