Pregled svih obavijesti

#C .NET desktop developer

15.03.2021. | Alfonzo Baumgartner PromovirajIspis


 

POSTANI DIO SPINOVOG TIMA!

Mi smo IT tvrtka iz Osijeka s 30 godina iskustva u razvoju poslovnog softvera i implementaciji poslovnih informacijskih sustava, a naš proizvod Jupiter Software trenutno koristi preko 300 tvrtki na području Hrvatske. Posao u Spinu usmjeren je na traženje inovativnih rješenja i novih izazova te zbog toga kontinuirano širimo naš tim i poslovanje.

Naš developerski tim primarno se bavi unaprjeđenjem glavnog proizvoda Spina, Jupiter Softwarea, a uz to i razvojem web, desktop i mobilnih aplikacija te specifičnih aplikacija po narudžbi naših korisnika.

KOGA TRAŽIMO?

Tražimo kreativne, komunikativne i odgovorne pojedince s jednom ili više godina radnog iskustva u razvoju softverskih rješenja. Ako voliš izazovne zadatke i želje klijenata lako prenosiš u funkcionalna i dobro dizajnirana rješenja, a uz sve to si i timski igrač voljan učenja i dijeljenja znanja, priloži svoj CV i očekuj naš odgovor.

ŠTO OČEKUJEMO OD TEBE:

  • Dobro poznavanje .NET frameworka i C# jezika
  • Iskustvo u radu s relacijskim bazama podataka (SQL)
  • Iskustvo u razvoju desktop aplikacija

ŠTO MI TEBI NUDIMO?

Rad na izazovnim projektima, priliku za poslovni i osobni razvoj, rad u pozitivnom i ambicioznom timu, edukacije, božićnicu, uskrsnicu, 13. plaću, stimulativno nagrađivanje, mogućnost rada od kuće, teambuilding, naknadu za topli obrok, plaćeno dopunsko osiguranje, plaćeni prijevoz i svu potrebnu opremu za rad.

Prijaviti se možeš putem prijavnog obrasca ili poslati svoj CV na mail posao@spin.hr.

Više o nama i našim proizvodima saznaj na stranicama:

www.spin.hr
www.jupiter-software.com

 

Više informacija na: https://stup.ferit.hr/2021/03/15/c-net-desktop-developer/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=c-net-desktop-developer

⇦ Nazad na pregled obavijesti