Pregled svih obavijesti

Erasmus Student Network poziva studente na online Erasmus Café o studentskoj razmjeni Erasmus+!!!

04.03.2021. | Centar za razvoj karijera FERITPromovirajIspis

Više informacija na: https://stup.ferit.hr/2021/03/04/novosti-i-dogadanja-erasmus-student-network-poziva-studente-na-online-erasmus-cafe-o-studentskoj-razmjeni-erasmus/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=novosti-i-dogadanja-erasmus-student-network-poziva-studente-na-online-erasmus-cafe-o-studentskoj-razmjeni-erasmus

Poštovani studenti,

Erasmus studentska mreža (ESN) Osijek u suradnji s Agencijom za mobilnosti i programe Europske unije  održava Online Erasmus Café.

Zanima li vas kako napisati CV ili motivacijsko pismo koje će oduševiti i pomoći vam pri prijavi za studentsku mobilnost? Tražite li motivaciju i iskustva o Erasmusu iz prve ruke? Želite saznati što je uopće Erasmus+? 

Na događaju možete čuti sve o trenutno raspisanom Erasmus natječaju, proces izrade životopisa i motivacijskog pisma a nekoliko studenata će podijeliti svoja iskustva s razmjene.

Facebook događaj možete pogledati na sljedećoj poveznici: https://www.facebook.com/events/2297617087048525/

Na ovom virtualnom događaju uplovit ćete u vode studentske razmjene i riješit ćete se svake sumnje oko odlaska u stranu državu na studijski boravak ili obavljanje stručne prakse.

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti