Pregled svih obavijesti

03.03.2021. Predavanje na temu „Komunikacijski protokoli u industriji“

24.02.2021. | Alfonzo Baumgartner PromovirajIspis


 

#društvenaodgovornost

Suradnja se nastavlja ili „to be continued…“

Kako smo i najavili u posljednjoj objavi – suradnja se svakako nastavlja!

Predstavnici tvrtke Danieli Systec, inženjeri s višegodišnjim iskustvom, g. Boris Mandić te g. Ferdo Bošnjak održati će predavanje na temu „Komunikacijski protokoli u industriji“.

Kao što već zasigurno znate, tvrtka se bavi u prvom redu dizajniranjem te puštanjem u pogon sistema industrijske automatizacije.  Zapošljavamo više od 250 osoba, mahom fakultetski obrazovanih stručnjaka koji sudjeluju u razvoju i implementaciji najnovijih tehnoloških rješenja. Profesionalan i inovativan pristup, kontinuiran razvoj i učenje, individualni doprinos svakog zaposlenika te prijateljsko i suportivno okruženje čine temelje našeg poslovanja.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane studente da dođu i poslušaju što o komunikacijama u industriji imaju reći stručnjaci koji iz prve ruke doživljavaju važnost, ali i problematiku mreža u industriji. S više od 18 godina iskustva u terenskom radu, nadzoru i puštanju u pogon industrijskih postrojenja svakako predstavljaju prave mentore i bogate izvore znanja.

Predavanje će se održati u srijedu, 03.03.2021., s početkom u 14:00 sati putem video linka https://bigblack.ferit.hr/b/kru-szw-dat-024. Pridružite nam se i proširite svoja znanja!

Više informacija na: https://stup.ferit.hr/2021/02/24/03-03-2021-predavanje-na-temu-komunikacijski-protokoli-u-industriji/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=03-03-2021-predavanje-na-temu-komunikacijski-protokoli-u-industriji

⇦ Nazad na pregled obavijesti