Pregled svih obavijesti

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. organizira COOPAthon - virtualno vikend natjecanje

12.01.2021. | Centar za razvoj karijera FERITPromovirajIspis

Više informacija na: https://stup.ferit.hr/2021/01/12/step-ri-znanstveno-tehnologijski-park-sveucilista-u-rijeci-d-o-o-organiziramo-coopathon-virtualno-vikend-natjecanje/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=step-ri-znanstveno-tehnologijski-park-sveucilista-u-rijeci-d-o-o-organiziramo-coopathon-virtualno-vikend-natjecanje

STEP RI organizira COOPAthon odnosno virtualno vikend natjecanje, s ciljem razvoja ideja koje adresiraju društvene probleme i izazove, nešto poput Hackathona

 

Online COOPAthon je virtualni hackathon, odnosno vikend natjecanje s ciljem razvoja ideja koje adresiraju društvene probleme i izazove. Prijaviti se može pojedinačno ili u timu, s idejom ili bez nje.

 

Prijave su otvorene do 26.01. do 12h a zaprimaju se popunjavanjem prijavnice na https://forms.gle/vrrrRowchtaD3XbK7. Broj mjesta je ograničen.

 

COOPAthon kreće u petak, 29.01. u 16h, kada će sudionici biti podijeljeni u timove te početi raditi na svojim idejama uz vodstvo mentora. Osim pomoći mentora, timovi će imati priliku pratiti virtualna predavanja iz poduzetničkih vještina. Događaj završava u nedjelju u 16h završnim natjecanjem na kojem će se prezentirati ideje.

 

Prva tri tima idu dalje na državno natjecanje i osvajaju:

  • Mogućnost sudjelovanja u IN SITU @ STEP RI Playpark šestomjesečnom programu podrške koji je namijenjen pojedincima ili timovima s idejom za pokretanje društveno korisne profitne ili neprofitne priče (udruge ili poduzeća),
  • Sudjelovanje na državnom finalu u svibnju 2021., na kojem se natječete s pobjednicima prvog COOPAthona.

Pobjednički tim na državnom finalu odlazi na studijsko putovanje u Veliku Britaniju u srpnju 2021. te osvaja novčanu nagradu u iznosu od 7.500,00 kn. Drugoplasirani tim osvaja novčanu nagradu u iznosu od 5.000,00 kn, a trećeplasirani tim osvaja novčanu nagradu od 3.500,00 kn.

 

O najboljim idejama odlučivat će nezavisni stručni žiri. Cijeli događaj će se odvijati u virtualnom okruženju, korištenjem online alata kao što su Zoom i Slack.

 

Informacije i linkovi se nalaze na našem STEPRI web, FB STEPRI i FB event COOPAthon 2021.

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti