Pregled svih obavijesti

Studenti za studente - upitnik i poziv na javnu tribinu vezani uz obavljanje studentskog rada

23.11.2020. | Ana Šokčević PromovirajIspis

Poštovani,

javljam Vam se u ime udruge Forum za održivi razvoj Zeleni prozor. U sklopu projekta "Studenti za studente - naš glas za dostojanstvo studentskog rada", financiranog iz ad hoc akcijskih projekata Fonda za aktivno građanstvo, provodimo istraživanje o standardu studentskog rada i studentskim poslovima.

Cilj ankete je istražiti kakve studentske poslove studenti obavljaju, kako to utječe na njihov životni standard i generalno koji je njihov socio-ekonomski status, kao i na koji način je pandemija koronavirusa utjecala na njihove studentske poslove. Sve prikupljene odgovore i rezultate upotrijebit ćemo za izradu prijedloga izmjena Zakona o obavljanju studentskih poslova i ostalih propisa.

Srdačno Vas molim da link na anketu podijelite sa studentima i pozovete ih da istu ispune: https://forms.gle/tpgMZQs5ZpKSbGdQ6.

Također, pozivamo Vas i studente da sudjelujete u javnoj tribini koja će se održati u petak, 27. studenog 2020. godine u 18 sati na Zoomu. Prijave su moguće do 26. studenog 2020. godine na sljedećem linku: https://forms.gle/a9mG1WapAhtYBK459

Unaprijed hvala i srdačan pozdrav,

Kaja Pavlinić
Predsjednica

Forum za održivi razvoj Zeleni prozor
E-mail: info@zeleniprozor.hr
 

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti