Pregled svih obavijesti

IEEEXTREME 2020.

30.10.2020. | Ana Šokčević PromovirajIspis

Unatoč svim preprekama i ove smo godine organizirali natjecanje IEEEXTREME slijedeći epidemiološke mjere. Zbog velike zainteresiranosti i pridržavanja mjera morali smo se podijeliti na dvije lokacije: poduzetnički inkubator BIOS i restoran Monaco. Iako naši natjecatelji nisu mogli biti svi zajedno na jednom mjestu, uživali su u društvu koje su imali. 

 

Ono što nas je iznimno pozitivno iznenadilo je broj novih članova, njih čak 27, te 23 natjecatelja sa preddiplomskih studija računarstvo, računalno i programsko inženjerstvo, elektrotehnika i s diplomskog smjera programsko inženjerstvo. Zadovoljni smo i činjenicom da su se natjecali studenti nižih i viših godina (1.-4. godina) te velikim odazivom prve godine.

Svi naši hrabri i ustrajni programeri tjednima su se neumorno pripremali samostalno i s profesorom Tomislavom Rudecom te postigli uistinu izvrsne rezultate među kojima se ističu timovi „Mathos“, „Mathos2“ i „IngeniozneInjekcije“ koji su se našli u prvih 150 timova na svijetu, dok se većina ostalih našla u prvih 1000 od sveukupno preko 3000 timova.  Natjecateljima čestitamo na svom uloženom trudu i nadamo se da ćemo ih vidjeti i sljedeće godine.

Isto tako, duboko smo zahvalni svim članovima IEEE-a, profesorima, suradnicima i Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku koji su omogućili ovo natjecanje.

Za kraj se nadamo da će IEEEXTREME u narednim godinama rasti i napredovati, a broj članova, po uzoru na ovu godinu, sve više rasti.

 

Filip Đuričković

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti
Učitaj prijašnjih 100 objava