Pregled svih obavijesti

Tražimo asistenta za područje električnih strojeva i pogona na FSB-u !

22.10.2020. | Centar za razvoj karijera FERITPromovirajIspis

Više informacija na: https://stup.ferit.hr/2020/10/22/trazimo-asistenta-za-podrucje-elektricnih-strojeva-i-pogona-na-fsb-u/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=trazimo-asistenta-za-podrucje-elektricnih-strojeva-i-pogona-na-fsb-u

Traži se asistent za područje električnih strojeva i pogona na FSB-u na ugovor od 6 godina, s mogućnošću četverogodišnjeg produljenja vezano uz poziciju poslijedoktoranda te eventualno kasnije uposlenje na radno mjesto docenta. Postoji mogućnost dodatka na fiksnu plaću, uz sudjelovanje na međunarodnim projektima s područja električnih vozila ili autonomnih vozila.

 

Traženi profil kandidata: završen diplomski studij s područja elektrostrojarstva i automatizacije. Prihvatljiva su i područja automatike i energetike, uz želju za pohađanje doktorskog studija na području elektrostrojarstva i automatizacije.

 

Očekivani početak rada: 01.02.2021. Istraživački rad u ambicioznom timu sa širokim međunarodnim iskustvom na području mehatronike vozila (www.fsb.hr/acg), te mogućnost izravne suradnje asistenta s Fordovim istraživačkim centrom, uključujući studijske boravke.

 

Za detalje se javiti na email: josko.deur@fsb.hr.

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti
Učitaj prijašnjih 100 objava