Pregled svih obavijesti

Prijavi se na Factory remote praksu i provjeri zašto smo nagrađeni Zlatnim indeksom za najbolje stručne prakse

05.10.2020. | Plava tvornica d.o.oPromovirajIspis

Više informacija na: https://stup.ferit.hr/2020/10/05/prijavi-se-na-factory-remote-praksu-i-provjeri-zasto-smo-nagradeni-zlatnim-indeksom-za-najbolje-strucne-prakse/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=prijavi-se-na-factory-remote-praksu-i-provjeri-zasto-smo-nagradeni-zlatnim-indeksom-za-najbolje-strucne-prakse

Početak nove akademske godine sa sobom nosi nove izazove, ali i nove prilike! 

Nadamo se da ste tijekom ljetne pauze uspjeli napuniti baterije i da ste u potpunosti spremni za novu akademsku godinu! 

Govoreći o novim prilikama, nudimo vam mogućnost rada u Factoryju putem programa stručnih praksi! 

Tijekom ljeta, naše stručne prakse i naša frontend akademija nastavile su se - online.

Uspješno smo se adaptirali novom načinu rada i naše edukacijske programe smo u potpunosti prilagodili remote načinu rada. 

A kako su izgledale naše remote prakse? 

Imali smo priliku surađivati s Tenom i Ružicom tijekom njihove remote dizajn prakse - a što kažu o remote praksi i takvom načinu rada i učenja pročitajte u njihovom iskustvu s prakse! 

Godinama se u Factoryju održava program stručnih praksi, a prošle godine nagrađeni smo i Zlatnim indeksom za najbolje stručne prakse u Hrvatskoj! 

Provjerite zašto je naš program nagrađen kao najbolji i iskoristite ovu priliku. 

Prijave na stručnu praksu u Factoryju otvorene su tijekom cijele godine te svim polaznicima osiguravamo personaliziran plan učenja, sve potrebne materijale za učenje te mentora koji će vas usmjeravati i detaljno pratiti vaš razvojni put. 

Ukoliko se tijekom stručne prakse iskažete svojim znanjem i trudom - ne vidimo razlog zašto ne bismo surađivali i dalje!  

Pored stručnih praksi, nudimo i mogućnost studentskog zaposlenja! Steknite iskustvo rada u IT sektoru i surađujte s nama na globalnim komercijalnim projektima! 

Iako se remote praksa može činiti izazovna upravo zbog načina izvođenja, naši mentori i praktikanti dokazali su upravo suprotno! 

“Pozitivni su dojmovi. Sviđa mi se što ne moram putovati i samim time imam više slobodnog vremena na raspolaganju. Što se tiče prakse, nema nikakvih problema i moguća je komunikacija sa ostalim kolegama online”.

– Danijel, iOS development praktikant 

“Kako radim na solo projektu, ne vidim nikakve mane u radu od kuće. Od opreme i alata imam sve isto kao i u firmi tako da mogu bez problema raditi jednako kao i tamo. Prednost rada od kuće mi je ta sto ne moram potrositi 2-3 sata dnevno na putovanje jer nisam iz Osijeka. Jedino je komunikacija malo teža nego kad sam oči u oči s nekim, ali to je jedva primjetno.”

– Mitar, Frontend developer

Savladajte nove vještine i primijenite svoja teorijska znanja u praksi - prijavite se na stručnu praksu.

Ako imate bilo kakvih pitanja prije same prijave ili želite znati više, kontaktirajte naš HR ured na hr@factory.hr.

Čekamo vas! 

⇦ Nazad na pregled obavijesti
Učitaj prijašnjih 100 objava