Pregled svih obavijesti

Stipendije tvrtke „Institut RT-RK Osijek“ za studente diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku za akademsku godinu 2020/2021.

09.09.2020. | Institut RT - RK Osijek d.o.o.PromovirajIspis

Više informacija na: https://stup.ferit.hr/2020/09/09/stipendije-tvrtke-institut-rt-rk-osijek-za-studente-diplomskog-studija-fakulteta-elektrotehnike-racunarstva-i-informacijskih-tehnologija-u-osijeku-za-akademsku-godinu-2020-2021/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=stipendije-tvrtke-institut-rt-rk-osijek-za-studente-diplomskog-studija-fakulteta-elektrotehnike-racunarstva-i-informacijskih-tehnologija-u-osijeku-za-akademsku-godinu-2020-2021

Obavještavaju se studenti diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku da tvrtka „Institut RT-RK Osijek“ i ove akademske godine (2020/2021.) stipendira studente 1. i 2. godine diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku. Uz stipendiju, studentima se pruža mogućnost stručnog i praktičnog usavršavanja kroz rad na projektima, te im se nudi i mogućnost zapošljavanja u tvrtki po završetku studija.

Na prvoj godini diplomskog studija dodjeljuje se maksimalno 20 stipendija (mjesečni iznos 800,00 Kn) i to studentima

  • studija Automobilskog računarstva i komunikacija (DA)
  • svih izbornih blokova diplomskog studija Računarstva (DRA, DRB, DRC i DRD)
  • svih izbornih blokova diplomskog studija Elektrotehnike, smjera Komunikacije i informatika (DKA i DKB)

Na drugoj godini diplomskog studija dodjeljuje se maksimalno 20 stipendija (mjesečni iznos 2500,00 Kn). Za testiranje se mogu prijaviti svi studenti diplomskog studija Računarstva (DRA, DRB, DRC i DRD), Automobilskog računarstva i komunikacija te Elektrotehnike, smjer Komunikacije i informatika (DKA i DKB).

Testiranje za stipendiju održat će se u prostoriji T2-31 u utorak 29.09.2020. u 08:30 sati (za obje godine diplomskog studija).

Za dolazak na testiranje potrebno je prijaviti se e-mailom kod izv.prof.dr.sc. Maria Vranješa na mario.vranjes@ferit.hr. Prijave za stipendije otvorene su do 28.09.2020. godine u 12:00 sati. Za sve dodatne informacije i pitanja oko stipendije i načina testiranja za stipendiju također se možete obratiti na mario.vranjes@ferit.hr.

Materijale koji služe kao priprema za testiranje možete zatražiti prilikom prijave za testiranje i oni će vam biti poslani putem elektroničke pošte.

Stručno usavršavanje koje su dužni pohađati dobitnici stipendije na 2. godini diplomskog studija priznaje se kao stručna praksa koju studenti moraju odraditi u sklopu 2. godine diplomskog studija

⇦ Nazad na pregled obavijesti
Učitaj prijašnjih 100 objava