Pregled svih obavijesti

Factory omogućava remote praksu

17.03.2020. | Plava tvornica d.o.oPromovirajIspis

Više informacija na: https://stup.ferit.hr/2020/03/17/factory-omogucava-remote-praksu/

Kako se svi nalazimo u jednoj nesvakidašnjoj situaciji vezanoj za coronavirus, Factory je svoje urede preselio doma! Sigurnost i zdravlje naših članova su nam najveći prioritet te ostale također potičemo da ne izlaze iz domova osim u slučaju iznimne nužnosti.

U Factoryu od edukacije ne odustajemo tako lako! 

Zbog trenutne situacije, odlučili smo kako ne prekidamo stručne prakse, nego smo osigurali komunikacijske alate i dali smjernice svim zaposlenicima i praktikantima kako bi zajednički riješavali sve zadatke i projekte koje naši praktikanti imaju. 

Također, iOS akademija o kojoj ste mogli čitati, nastavlja svojim tempom! Svih 5 polaznika iOS akademije, preuzeli su svu potrebnu opremu i od danas rade remote iz svojih domova. Isto tako, imaju mogućnost preko komunikacijskih alata pitati za savjet i ideju, cijeli iOS tim kao i mentora. 

Iskoristite ovo vrijeme i pročitajte neke od dosadašnjih iskustava vaših kolega s faksa u našim uredima:

Naši developeri i dizajneri pomogli su nam sastaviti popis edukativnih materijala i izvora koji im koriste kako bi pratili vijesti iz industrije, razvijali nove vještine ili unaprjeđivali trenutne! Nemojte propustiti priliku već danas krenuti učiti nešto novo i korisno za vašu buduću karijeru!

Za prakse smo otvoreni tijekom cijele godine, a našem HR uredu se možete javiti na hr@factory.hr  za sva pitanja koja imate. 

Ako već sada znate da se želite prijaviti na praksu, možete to učiniti ovdje

U međuvremenu, pridrižavajte se svih smjernica Stožera za civilnu zaštitu, a sve informacije možete pratiti i na hzjz.hr

Zapamtite, ovaj jedan u sredini je spasio sve ostale - mislite na sebe i ljude oko sebe

⇦ Nazad na pregled obavijesti
Učitaj prijašnjih 100 objava