Pregled svih obavijesti

Factory je postao prvi Pimcore Silver partner u Hrvatskoj!

02.03.2020. | Plava tvornica d.o.oPromovirajIspis

Više informacija na: https://stup.ferit.hr/2020/03/02/factory-je-postao-prvi-pimcore-silver-partner-u-hrvatskoj/

 

S ponosom prenosimo da smo postali prvi Pimcore Silver partner u Hrvatskoj. Smatramo ovo velikim postignućem i usmjereni smo ka daljnjem rastu i skorom pozicioniranju kao Pimcore Gold partner!

U jednoj od prethodnih objava, spomenuli smo Pimcore kao novu tehnologiju na kojoj radimo nešto više od godinu dana.

Pimcore je trenutno jedno od popularnijih eCommerce rješenja, no osim eCommercea, može služiti za mnoge druge svrhe. Klasificira se kao platforma za korisničko iskustvo (DXP) te se naglasak stavlja na bolje korisničko iskustvo na websiteu (ili bilo kojoj točki dodira između korisnika i poduzeća).

Uvidjeli smo veliki potencijal ove platforme te oformili Pimcore tim koji svakodnevno radi na novim rješenjima koja mijenjaju svijet nabolje! 

Trenutno smo jedina IT tvrtka u Hrvatskoj koja je ostvarila suradnja s Pimcoreom na ovoj razini. Stoga ovim putem potičemo studente da se pridruže novom trendu u developmentu na najnovijim tehnologijama.

Prilikom prakse za Frontend i Backend development, susrest ćete se oči-u-oči s Pimcoreom i njegovim frameworkom - Symfonyjem. 

Ukoliko želite više saznati o Pimcoreu i njegovom frameworku, slobodno nas kontaktirajte u bilo kojem trenutku na hr@factory.hr. Osim Pimcorea, više možete saznati i o bilo kojem segmentu razvoja softverskim rješenja!

Također želimo napomenuti kako smo i dalje otvoreni za prakse na svim pozicijama! Želite raditi na najnovijim tehnologijama poput Pimcorea u brzo-rastućem okruženju? Prijavi se i budi korak bliže developerskoj karijeri!

Kako su se dosad studenti snašli u ulozi praktikanata u Factoryu? Pročitaj ispod!

Na praksi ćeš iskusiti prave izazove koji će te oblikovati kao profesionalca. Radit ćeš bok uz bok s ostalim developerima i to sve pod budnim okom naših mentora koji će te usmjeravati na pravi put u tvom razvoju.

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti