Pregled svih obavijesti

26.02.2020. Predavanje na temu „Komunikacijski protokoli u industriji“

21.02.2020. | Danieli Systec d.o.o.PromovirajIspis

Više informacija na: https://stup.ferit.hr/2020/02/21/27-02-2019-predavanje-na-temu-komunikacijski-protokoli-u-industriji-2/

#društvenaodgovornost

Suradnja se nastavlja ili „to be continued…“

Kako smo i najavili u posljednjoj objavi – suradnja se svakako nastavlja!

Predstavnici tvrtke Danieli Systec, inženjeri s višegodišnjim iskustvom, g. Boris Mandić te g. Ferdo Bošnjak održati će predavanje na temu „Komunikacijski protokoli u industriji“.

Kao što već zasigurno znate, tvrtka se bavi u prvom redu dizajniranjem te puštanjem u pogon sistema industrijske automatizacije.  Zapošljavamo više od 250 osoba, mahom fakultetski obrazovanih stručnjaka koji sudjeluju u razvoju i implementaciji najnovijih tehnoloških rješenja. Profesionalan i inovativan pristup, kontinuiran razvoj i učenje, individualni doprinos svakog zaposlenika te prijateljsko i suportivno okruženje čine temelje našeg poslovanja.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane studente da dođu i poslušaju što o komunikacijama u industriji imaju reći stručnjaci koji iz prve ruke doživljavaju važnost, ali i problematiku mreža u industriji. S više od 17 godina iskustva u terenskom radu, nadzoru i puštanju u pogon industrijskih postrojenja svakako predstavljaju prave mentore i bogate izvore znanja.

Predavanje će se održati u srijedu, 26.02.2020., s početkom u 9:45 sati u prostoriji 0-30 (Trpimirova) Osječkog FERIT-a. Dođite i proširite svoja znanja!

⇦ Nazad na pregled obavijesti