Pregled svih obavijesti

NATJEČAJ: INTECCO d.o.o. zapošljava stručnog suradnika u projektiranju

11.02.2020. | Intecco d.o.o.PromovirajIspis

Više informacija na: https://stup.ferit.hr/2020/02/11/natjecaj-intecco-d-o-o-zaposljava-strucnog-suradnika-u-projektiranju-2/

Tvrtka Intecco d.o.o. iz Osijeka bavi se inženjerskim djelatnostima u području projektiranja i gradnje s dugogodišnjim iskustvom u projektiranju i nadzoru pri izgradnji i/ili rekonstrukciji  infrastrukturnih prometnih, energetskih, komunikacijskih  i industrijskih građevina i objekata. Kako bi osigurali kvalitetnije i brže pružanje usluga iz područja inženjeringa u potrazi smo za dva djelatnika koja bi se priključila postojećem timu.

Stručni suradnik u projektiranju – 2 radna mjesta

Kandidat za radno mjesto treba imati VŠS obrazovanje (stručni studij (VI. stupanj, bacc.ing.el.)) iz smjera elektrotehnike (elektroenergetika) i ne mora imati formalnog radnog iskustva u struci, no trebao bi imati želju za učenjem, usavršavanjem te osnovno znanje korištenja office paketa i rada u CAD alatima.

Vrsta zaposlenja: pripravništvo
Radno vrijeme: puno radno vrijeme
Smjena: prijepodnevna (08:00h - 16:00h)
Smještaj: nema smještaja/neplaćen
Lokacija rada: Gospodarska zona Antunovac 23, 31216 Antunovac

Našim djelatnicima nudimo ugodno i izazovno radno okruženje, poticajnu atmosferu, ulaganje u profesionalni razvoj, bonuse i benefite sukladno rezultatima.

Adresa za prijavu je info@intecco.hr.

Rok za prijavu: 18.02.2020.

⇦ Nazad na pregled obavijesti