Pregled svih obavijesti

Otvorene prijave za mobilnost nastavnog osoblja i studenata FERIT-a u okviru CEEPUS mreže "Research and Education of Environmental Risks"

09.10.2019. | Centar za razvoj karijera FERITPromovirajIspis

Više informacija na: https://stup.ferit.hr/2019/10/09/otvorene-prijave-za-mobilnost-nastavnog-osoblja-i-studenata-ferit-a-u-okviru-ceepus-mreze-research-and-education-of-environmental-risks/

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek član je CEEPUS mreže CIII-HR-1302-02-1920 - Research and Education of Environmental Risks, u okviru koje se zainteresirano nastavno osoblje kao i studenti mogu prijaviti za mobilnost u ljetnom semestru 2019./2010. do 30.10.2019. godine.

Glavni koordinator CEEPUS mreže je Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, a mreža okuplja ukupno 15 ustanova iz 7 zemalja. Popis ustanova se nalazi u prilogu ove obavijesti, kao i kratki opis mreže.

Kategorije mobilnosti u sklopu CEEPUS mreže su:

a) student: za ovu se vrstu mobilnosti prijavljuju studenti koji žele ostvariti semestralnu mobilnost te je trajanje ove vrste mobilnosti najmanje tri mjeseca.

b) short-term student: za ovu se vrstu mobilnosti prijavljuju studenti koji žele ostvariti mobilnost u svrhu istraživanja za završni rad/disertaciju. Minimalno trajanje ove vrste mobilnosti jest jedan mjesec.

c) teacher: za ovu se vrstu mobilnosti prijavljuje nastavno osoblje u svrhu održavanja nastave/mentorskog rada u ustanovi domaćinu te razvijanja međusveučilišne suradnje. Sukladno Radnom programu, uvjet je za odobravanje ove vrste mobilnosti održavanje šest sati nastavnog/mentorskog rada tjednoMinimalno trajanje ove vrste mobilnosti jest pet dana, odnosno tri dana u slučaju kratke grupne mobilnosti.

Za sve detaljnije informacije slobodno se obratite koordinatoru mreže izv.prof.dr.sc. Hrvoju Glavašu.

 

Prijave se vrše na stranicama:

http://www.ceepus.info/#nbb

http://www.mobilnost.hr

 

Long programme of CIII-HR-1302-02-1920 - Research and Education of Environmental Risks

Popis partnera

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti