Pregled svih obavijesti

Hrvatski Telekom organizira plaćenu ljetnu praksu u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu

10.05.2019. | Hrvatski Telekom d.d.PromovirajIspis

Više informacija na: http://stup.ferit.hr/2019/05/10/hrvatski-telekom-organizira-placenu-ljetnu-praksu-u-osijeku-rijeci-splitu-i-zagrebu/

Još nisi siguran gdje ćeš biti tijekom ljetnih mjeseci?

Razmišljaš o praksi u Osijeku (Vinkovcima), Rijeci, Splitu ili Zagrebu? Želiš naučiti nešto novo i iskusiti rad u međunarodnom okruženju?
….ali nisi još spreman otići sa domaće kuhinje i ne želiš napustiti prijatelje?
Imaš već kupljenje karte za Metallicu ili Rammstein, razmišljaš o odlasku na Exit, Ferragosto Jam, Dimensions festival, Seasplash, Mo:Dem…nisi siguran hoćeš li dobiti slobodan dan?

Prijavi se na ljetne prakse Hrvatskog Telekoma i ostvari sve:

  • Radi preko ljeta u međunarodnom okruženju vodeće hrvatske telekom kompanije
  • Uči od mentora koji ti pomaže da stečeno znanje na fakultetu primijeniš na stvarnim poslovnim slučajevima
  • Radi s najnaprednijim IT tehnologijama
  • Radi na projektima koji mijenjaju naše društvo – utječi na promjene
  • Educiraj se o agilnom načinu rada
  • Imaš mogućnost prošetati kroz impresivan Data centar HTa, uređen prema najvišim TIER 3 standardima, uz stručno vodstvo
  • Gradi svoj networking
  • Dobro se zabavi!
  • …a ponešto i zaradi!

KADA?
o 1. srpnja do 9. kolovoza
o 19. kolovoza do 27. rujna
Ako netko mora praksirati tri mjeseca može spojiti oba termina. I, ne manje važno – fleksibilni smo (čitaj: možeš planirati odlazak na more i na neki od gore spomenutih festivala).

ŠTO?
Praksa kod nas daje priliku za stvarno uključivanje na projekte koji utječu na digitalne promjene društva, ali i priliku da postaneš dio našeg tima!

Ako misliš da u Hrvatskoj ne možeš dobiti međunarodno iskustvo, misli šire, prijavi se putem linka ovdje do 3. lipnja i budi član našeg HT tima!

Hrvatski Telekom ima potpisane Ugovore za sudjelovanje na stručnim praksama s Fakultetom elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Fakultetom organizacije i informatike u Varaždinu, Fakultetom elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku, Fakultetom elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu, Tehničkim veleučilištem u Zagrebu, Ekonomskim fakultetom u Zagrebu, Visokim učilištem Algebra, Rochester Institute of Technology (RIT), Filozofskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Zagrebačkom školom ekonomije i managementa (ZŠEM), Veleučilištem Velika Gorica, Veleučilištem u Rijeci, Sveučilištem u Dubrovniku, Sveučilištem u Zagrebu, Pravnim fakultetom

⇦ Nazad na pregled obavijesti