Pregled svih obavijesti

Razvoj elektroničkog uređaja telemetrije za ekonomičnu vožnju u velikim voznim parkovima

09.04.2019. | GlobalLogic d.d.PromovirajIspis

Više informacija na: http://stup.ferit.hr/2019/04/09/razvoj-elektronickog-uredaja-telemetrije-za-ekonomicnu-voznju-u-velikim-voznim-parkovima/

Razvoj elektroničkog uređaja telemetrije za ekonomičnu vožnju u velikim voznim parkovima

Ovim putem pozivamo Vas na predavanje koje će održati Alan Brezovac, Mag.Ing.EE, voditelj projekata razvoja softvera iz različitih industrijskih domena u tvrtci GlobalLogic d.d. i Zoran Kalauz, dipl.ing.stroj , izvršni direktor – CEO; Tahograf d.o.o. Sveta Nedjelja.

Predavanje će se održati u ponedjeljak, 15. travnja 2019. godine u 13:15 h u predavaonici 0-20;  Kneza Trpimira 2b FERIT-a u Osijeku. Predvidivo trajanje predavanja je 45-60 minuta. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, a posebno pozivamo studente diplomskog studija. U nastavku slijedi kratak opis predavanja i životopis predavača.

Kratak sadržaj predavanja:

Predstavit će se suvremeni uređaj kao rješenje za telemetriju pri upravljanju velikim voznim parkovima, a koji je implementiran u Gradskom prijevozu putnika, Osijek (2013.-2015.)godine kroz projekt RIBAS i suradnju tada ETF-a Osijek i GPP-a Osijek.
Na primjerima prikupljenih podataka daljinskim mjerenjem bit će predložen poslovni model ekonomične vožnje vozilima jednog velikog voznog parka.

⇦ Nazad na pregled obavijesti