Pregled svih obavijesti

Posao na FERIT-u preko ugovora STUC-a

14.01.2019. | Emilija Horvat PromovirajIspis

Poštovani studenti,

ukoliko ste angažirani od strane djelatnika Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek (u daljnjem tekstu: FERIT) za obavljanje posla preko Studentskog centra u Osijeku (u daljnjem tekstu: STUC), molim da obratite pozornost na sljedeće:

  • ukoliko imate informaciju da ćete biti angažirani za obavljanje posla na FERIT-u preko STUC-a, molim Vas da prije početka posla preuzmete ugovor u STUC-u te dostavite u Tajništvo/Ured prodekana (prostorija 1-34) gospođi Emiliji Horvat
  • ljubazno Vas molim da dostavite POTPISANI primjerak ugovora (molim potpisati ugovor na predviđeno mjesto na ugovoru za izvršitelja posla, ne stavljati potpis bilo gdje na ugovoru!)
  • po završetku posla, trebali bi imati popunjen obrazac Izvješća o obavljenom poslu (nalazi se u privitku ove obavijesti) 
  • obrazac Izvješća o obavljenom poslu MORA BITI potpisan od strane Vas i osobe koja Vas je angažirala (potpisani obrazac trebate ODMAH dostaviti u Ured prodekana)
  • ugovori se zaključuju za svaki kalendarski mjesec i uvjet je za početak obavljanja studentskog posla
  • sukladno Odluci dekana Fakulteta, prof. dr. sc. Drage Žagara o iznosu naknade za obavljanje studentskih poslova od 02. siječnja 2019. godine, utvrđena je naknada za obavljanje poslova u neto iznosu od 25,00 kuna po satu rada.

UKOLIKO STUDENTI NISU DOSTAVILI UGOVOR PRIJE POČETKA OBAVLJANJA POSLA, NEĆE IM MOĆI BITI ISPLAĆENA NAKNADA ZA DANE KOJE SU ODRADILI POSAO, AKO SU DANI OBAVLJANJA POSLA PRIJE DATUMA SKLAPANJA UGOVORA, pojednostavljeno - ukoliko ste donijeli ugovor s datumom 10.01.2019. godine, a posao ste odradili prije datuma sklapanja ugovora npr. 07. 01., 08.01.,09.01. neće biti moguće obračunati naknadu za obavljen posao u tim datumima, već samo od datuma navedenog na ugovoru tj. od 10.01.

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti