Pregled svih obavijesti

Objavljen Dodatni natječaj za Erasmus+ mobilnost studenata za stručne prakse

23.11.2018. | Mirela Glavaš PromovirajIspis

Poštovani studenti,

Sveučilište u Osijeku je objavilo dodatni natječaj za dodjelu financijskih potpora iz ERASMUS+ programa za individualnu mobilnost studenata u svrhu obavljanja stručne prakse u inozemstvu.

​Važeće razdoblje za realizaciju mobilnosti u svrhu obavljanja stručne prakse u inozemstvu je 01. lipnja 2018. – 31. svibnja 2019.

Ustanove u kojima se može obaviti stručna praksa:

Stručnu praksu moguće je obaviti u tvrtkama, ustanovama, organizacijama i ostalim subjektima koje imaju status pravne osobe i koje se nalaze u jednoj od programskih zemalja.

Mjesta za obavljanje stručne prakse mogu se pronaći na sljedeće načine:

• uz pomoć posredničkih agencija ili internet portala (npr. ErasmusIntern, Europlacement; Globalplacement, Praxisnetwork EU, https://europe-internship.com/, https://worldwideinternships.org/, https://www.goabroad.com/,

• uz pomoć matične sastavnice

• samoinicijativno

Na Natječaj se mogu prijaviti svi redoviti ili izvanredni studenti Sveučilišta u Osijeku.

Natječaj, upute za prijavu na dodatni natječaj i provedbu mobilnosti te prijavni obrasci dostupni su na web stranci: ​http://www.unios.hr/erasmus-ka1-mobilnost-2017-2018/

ROK ZA PRIJAVU U SVRHU OBAVLJANJA STRUČNE PRAKSE U INOZEMSTVU: NAJKASNIJE DO 28.02. 2019.

Natječaj je otvoren u kontinuitetu do 28.02.2019. ili do utroška dostupnih financijskih sredstava. 

Za sve dodatne informacije i podršku možete se obratiti Uredu za međunarodnu suradnju, znanstvene i stručne projekte (Ured 1-38, tel. tel.: 031 224 700).

Prijavite se i iskoristite priliku za stjecanje dragocjenog te iznimno korisnog radnog i životnog iskustva koje se ne može steći u školi ili fakultetu niti biti proživljeno kroz priče prijatelja.

 

⇦ Nazad na pregled obavijesti